Ynt: 240 çekiş sorunu
[/quot
Amcanızın bu olayı ne zaman olmuştu ve ne kadara olmuştu onuda yazarsan bir fikir sahibi olurum. Paylaşımın işime yaradı sağol kardeşim
[/quot
k_urt_03 link=topic=78263.msg928628#msg928628 date=1414084135' Alıntı:abi motorun gösterişlidir ona sözüm yok..bnm anlatmak istediğim aldigin galerici motorun saatini düşürmüş olabilir.senden önceki sahibi devir saatinin telini cikarir motor calisir saat calismaz..bunu demek istedim ben size..
Motor aldigimdan beri boyle Frenleri tutacagi kadar ayarladim demissiniz..frenlerin motoru kasacagini zannetmiyorum ama kafanizda soru isareti kalmaması için frenleri motoru durduracak şekilde salin bidaha deneyin...
Amcamda 240 vardi rampaya geldimi motor diğer 240 lar gibi cekmezdi..bayilir giderdi..
Goturdu sanayiye silindir kapagini pompayi enjektorleri sokturdu. Kapak taslandi.pompa ve enjektörler tekrar ayarlandi... Motor zehir gibi oldu ondan sonra.
Amcanızın bu olayı ne zaman olmuştu ve ne kadara olmuştu onuda yazarsan bir fikir sahibi olurum. Paylaşımın işime yaradı sağol kardeşim