Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
220 bin tl bütçe ile 400 dönümlük tarla için traktör önerisi olan var mı ?
Elindeki ni tut gerisi loto gibi [emoji849] ben bir ay olmadı kubota aldım 230 a 108s pulluk a vurmadım daha ama harici fena değil sadece eksik olarak Liftomatik yok ama bu fiyata kubota m108 de çok iyi yerliye kıyaslan
Bu modellerin 8105 olanı çok tutuluyor yetkili serviste varsa bölgende tavsiye ederim ikinci el 15 20 yaşında Phantom gibi traktör almaktan bunu tercih edebilirsin
Bu modellerin 8105 olanı çok tutuluyor yetkili serviste varsa bölgende tavsiye ederim ikinci el 15 20 yaşında Phantom gibi traktör almaktan bunu tercih edebilirsin
şuan ki işinize büyük traktör bence lüks olur, eski traktör almakta kumardan başka bir şey değildir.
75-110 beygir sınıfının en rahat traktörü 54 mf dir. uygun ekipman bağlandığında yakıtının can yakacağını düşünmüyorum. şu piyasada 220ye 54 mf bulunur mu bulunur ama nasıl olur orası muamma...
uzun ömürlü olmasını istiyorsanız ithal tercih etmelisiniz
Çok araştırma yaptım ikinci el arıza nedeniyle riskli olduğu için sıfıra girmek mantıklı geldi 2 yıl veya 3000 saat hangisi önce dolarsa garanti süresi oluyor 2020 ler 185 bin civarı
Yerli 3 defa arıza yapsa ithal 1 defa yapar. 20 yıldır ithal traktör kullaniyorum. Yaşadığım en büyük arıza 3 bine mal oldu. Arıza korkusundan ithalden kaçanlarin sanayide birer kankasi var.