As ayçiçeği fiğden sonra ekildi dökülen arpalar sonradan içerisinde gelişti yaklaşık 70 cm kadar boylandı
Bende ikinci urun dusunuyorumda ne ekelim diye dusunuyorum kazanci iyi olan birsey sizin baska denediginiz birsey varmi
As ayçiçeği fiğden sonra ekildi dökülen arpalar sonradan içerisinde gelişti yaklaşık 70 cm kadar boylandı
İkinci ekim olarak sadece ayçiçeği denedik dekara 230 kğ gibi verim aldık fiyat olarak çok düşük satabildik ekim zamanımız bayağı geç oldu belki biraz daha erken ekimlerden iyi sonuç alınabilirBende ikinci urun dusunuyorumda ne ekelim diye dusunuyorum kazanci iyi olan birsey sizin baska denediginiz birsey varmi
Sizin aycicegin cinsi neydi Internetten baktimda servet yem bezelyesi 2urune olur diyor sizin oralarda eken oldumuİkinci ekim olarak sadece ayçiçeği denedik dekara 230 kğ gibi verim aldık fiyat olarak çok düşük satabildik ekim zamanımız bayağı geç oldu belki biraz daha erken ekimlerden iyi sonuç alınabilir
Euralis Bella tohumun adı, yem bezelyesi deneyen olmadıSizin aycicegin cinsi neydi Internetten baktimda servet yem bezelyesi 2urune olur diyor sizin oralarda eken oldumu
Ben lg ve piooner firmasiyla konustum yetisir dedi 400 donum kadar deneyelim diyorumEuralis Bella tohumun adı, yem bezelyesi deneyen olmadı
Dediğim gibi daha erken ekim yapabilirim dersen deneyebilirsin, benim gibi temmuz 21 de ekersen 400 dönüm büyük risk, en azından temmuzun başında ekseniz daha iyi olacaktır.Ben lg ve piooner firmasiyla konustum yetisir dedi 400 donum kadar deneyelim diyorum