2022 mazot gübre desteği 2023den önce ekim ayında yatırılacak deniyordu ama herhangi birşey yatmadı destekleme alan varmı
Paranın tamamını gübre yada mazot için kullanmak sizin tercihiniz olacakmışmerak ettiğim bir konu var konu açılmışken sorayım. şimdi bana 13 bin mazot 10 bin de gübre desteği yattı diyelim. toplam 23 bin kullanacağım tamamına gübre yada tamamına mazot alabiliyormuyum aceba ?
SMS ne zaman geldi abiMesaj geldi şimdi bakanlıktan hesaplara yattı diye ama hesapta birşey yok daha belki bu akşam yatar
4 . Buçukta azonceSMS ne zaman geldi abi
Selamlar, ben şimdi twitterda bakanın açıklamasına binaen ziraat bankası mobile girdim, hububat destekleme avans kredisi diye bir kategori açılmış, askıya çıkan tutar kadar bir tutar otomatik çıkıyor, ama kredi gibi sözleşmesi var, anlamadım ve şuan bir işlem yapmadım2022 mazot gübre desteği 2023den önce ekim ayında yatırılacak deniyordu ama herhangi birşey yatmadı destekleme alan varmı
Bende kontrol ettim sözleşmeleri okudum, para karta yatacak ve sadece anlaşmalı yerlerden mazot ve gübre aldığımızda kullanabiliyormuşuz.Selamlar, ben şimdi twitterda bakanın açıklamasına binaen ziraat bankası mobile girdim, hububat destekleme avans kredisi diye bir kategori açılmış, askıya çıkan tutar kadar bir tutar otomatik çıkıyor, ama kredi gibi sözleşmesi var, anlamadım ve şuan bir işlem yapmadım
Bende mobilden baktım hububat destekleme avans kredisi gibi birşey bulamadım mobilde hangi bölümde acabaSelamlar, ben şimdi twitterda bakanın açıklamasına binaen ziraat bankası mobile girdim, hububat destekleme avans kredisi diye bir kategori açılmış, askıya çıkan tutar kadar bir tutar otomatik çıkıyor, ama kredi gibi sözleşmesi var, anlamadım ve şuan bir işlem yapmadım
Arama kısmına yazarsanız çıkması lazımBende mobilden baktım hububat destekleme avans kredisi gibi birşey bulamadım mobilde hangi bölümde acaba
Yazdım yine çıkmadı siz ne yazdınız aramayaArama kısmına yazarsanız çıkması lazım
TMO ya buğday vermedi iseniz çıkmaya bilir . Sadece gibi at prim desteği bu.Yazdım yine çıkmadı siz ne yazdınız aramaya
Ziraat mobil programını güncelle büyük ihtimalle çıkar.TMO ya buğday vermedi iseniz çıkmaya bilir . Sadece gibi at prim desteği bu.