[emoji16][emoji16]
Mahmut karamsar olmayalım.Faydasi yok çünkü [emoji3][emoji16][emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 43796
Bu şanssızlıkla değişen bişey olmaz gibi abi ama bir umut var yinede icimde her zaman[emoji2]Mahmut karamsar olmayalım.Faydasi yok çünkü [emoji3]
Kan grubunun 0 sifir olmadığını düşünüyorum ,nedersin?doğrumu?[emoji1]Bu şanssızlıkla değişen bişey olmaz gibi abi ama bir umut var yinede icimde her zaman[emoji2]
Doğru abi B RH+[emoji1]Kan grubunun 0 sifir olmadığını düşünüyorum ,nedersin?doğrumu?[emoji1]
En uzun yaşayanlar B grubudur.Doğru abi B RH+[emoji1]
Yanlış anlaşılmasın tepkim size degil , bu hafta 4 gün kar dediler sadece bir günü tuttu yaz tahmini bana çok ikna edici gelmiyorArkadaşlar, yaptığım araştırmalara göre; 2020 yılı çok hoş bir yil olmakla beraber.
Yağmur fırtınalarını da beraberinde getirebilecek.
Bilhassa yaz ortası çok yağmur olabilecekmiş.Hasatin arkasından saman balya gibi ürünlerimizde bir an önce yapıp korumaya almaliyiz.
Onun için ürün sigortalarımızı yaptırmak bizler için bir koruma olabilir.
İnşallah 2020 de bereketli olması dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.Ekli dosyayı görüntüle 43764Ekli dosyayı görüntüle 43765
Bizdede yağmadı abi bol bol yağmur varYanlış anlaşılmasın tepkim size degil , bu hafta 4 gün kar dediler sadece bir günü tuttu yaz tahmini bana çok ikna edici gelmiyor
Ben de merak ediyorum,bakalimYanlış anlaşılmasın tepkim size degil , bu hafta 4 gün kar dediler sadece bir günü tuttu yaz tahmini bana çok ikna edici gelmiyor