atanın deyişiyle (efendiler) köye dönüş mantığıyla milasa yerleşeceğim hedefim küçükbaş.yılda max 10 dönüm yonca ekmem gerekecek.bu iş için traktör ve romörk ün yanına hangi ekipmanları almam gerekiyor.
Tambur ot toplama altlarini kuremek icin kurek traktor arkasi kepce tirmik pjllukatanın deyişiyle (efendiler) köye dönüş mantığıyla milasa yerleşeceğim hedefim küçükbaş.yılda max 10 dönüm yonca ekmem gerekecek.bu iş için traktör ve romörk ün yanına hangi ekipmanları almam gerekiyor.
Bugün bende aldım yedili Alpler 4800e aldık yarın gelicek nasipse bakalım kullandınız mı hiç nasıl memnunmusun
Hayırlı olsun, alpler yedili kullandık , sağlamdır, 9 lu aldım uyduruk marka kopacak gibi ..Arkadaşlar bu yıl makinaları yeniledik Ekli dosyayı görüntüle 48737Ekli dosyayı görüntüle 48738Ekli dosyayı görüntüle 48739Ekli dosyayı görüntüle 48740Ekli dosyayı görüntüle 48741Ekli dosyayı görüntüle 48742Ekli dosyayı görüntüle 48743Ekli dosyayı görüntüle 48744Ekli dosyayı görüntüle 48745Ekli dosyayı görüntüle 48746
Fabrikalar hiç acımıyorAynen haklısınız
Ama ne yazık ki fiyatlar bu şekilde kaç dükkan marka gezdik
Bende de alpler bunun aynısının patiklisi var çok memnunum kendisinden, inşallah o da benden memnundur. Birkaç kez ön ayakların sigortasını kesmişliğim var.Hayırlı olsun, alpler yedili kullandık , sağlamdır, 9 lu aldım uyduruk marka kopacak gibi ..
ALLAH hayırlı etsin. Güle güle kullañınHayırlı olsun güle güle kullanın...