Teşekkür ederim sağolunBereketli olsun. kolay gelsin.
Teşekkür ederim sağolunBereketli olsun. kolay gelsin.
Teşekkür ederim hemserim sağolasınHemserim kolay gelsin bereketli olsun mahmut
Merhaba Mahmut bey mısırda çıkışlar başladı mı?Tekrar sirt ve makara işleminden sonra bugün mısırlar toprakla buluştu gecte olsa [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 45207Ekli dosyayı görüntüle 45208Ekli dosyayı görüntüle 45209Ekli dosyayı görüntüle 45210Ekli dosyayı görüntüle 45211Ekli dosyayı görüntüle 45212Ekli dosyayı görüntüle 45213Ekli dosyayı görüntüle 45214Ekli dosyayı görüntüle 45215
Merhaba zillemis fakat soğuktan daha yüzeye çıkmamış güneşli gitse hava çıkışlar başlarMerhaba Mahmut bey mısırda çıkışlar başladı mı?
Çok gereksiz ,Evet forumun mısır ekicileri bi sorum var bilginize; mısır ekildikten sonra traktör tekeriyle biz tarlayı çiğneriz , yörenizde bu işlemi yapanlar var mı yoksa gereksiz bir işlem mi ? Ben kendi tecrübem olarak çiğnenen yerlerin daha düzgün aynı hızda bittiğini düşünüyorum varsa görüşleriniz alalım.
mahmut bır mısır kökunde kaç tane kocan oluyor ıkı tane felan olur muSulama evet var yoksa hayatta olmaz burada yağış almıyor yazın
Tek koçan olur abi. Çift kocan tutabilir ama ikisini büyütmüyor diğeri küçük kalıyor, tekleme olarak bazen 3 kocan bile denk geliyor ama 1 tanesinin içi tam doluyormahmut bır mısır kökunde kaç tane kocan oluyor ıkı tane felan olur mu
Çok gereksiz ,
Madem öyle merdane çekeceksin toprağı sıkıştırmak için ,
Merdane de herzaman çekilmez genelde kurak giden mevsim de cekilir
Merkeze bağlı köyümüz kardeşim ama kadirliye 20 km aramiz, tam osmaniye merkez ile kadirli arasindayim[emoji4] sen kadirliden misinKadirlide misin abi
Ben de Yeşilova dan abi Andırın danMerkeze bağlı köyümüz kardeşim ama kadirliye 20 km aramiz, tam osmaniye merkez ile kadirli arasindayim[emoji4] sen kadirliden misin