Teşekkür ederim çeşit pioneer 2088 ve kws kebeos denedik 1 torba. 20 20 igsas tabana 55 kg civari serpme ileHayırlı uğurlu bereketli olsun çeşit ney ektin fiyatlar nasıl sizin oralarda toprak altı Gübre ne kullandınız acaba miktar ne
Teşekkür ederim çeşit pioneer 2088 ve kws kebeos denedik 1 torba. 20 20 igsas tabana 55 kg civari serpme ileHayırlı uğurlu bereketli olsun çeşit ney ektin fiyatlar nasıl sizin oralarda toprak altı Gübre ne kullandınız acaba miktar ne
Teşekkür ederim abi sağolasınMaşallah bereketli olsun
Bende aldım igsaş 20.20 elli kilo atıcam nasipse 0937 ekicem bende bi tarlada 2088 ekicem bakalım ne yazıyorlar fiyat 2088 e ordaTeşekkür ederim çeşit pioneer 2088 ve kws kebeos denedik 1 torba. 20 20 igsas tabana 55 kg civari serpme ile
Kolay gelsin bereketli olsun.Tekrar sirt ve makara işleminden sonra bugün mısırlar toprakla buluştu gecte olsa [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 45207Ekli dosyayı görüntüle 45208Ekli dosyayı görüntüle 45209Ekli dosyayı görüntüle 45210Ekli dosyayı görüntüle 45211Ekli dosyayı görüntüle 45212Ekli dosyayı görüntüle 45213Ekli dosyayı görüntüle 45214Ekli dosyayı görüntüle 45215
Sağolun teşekkür ederimKolay gelsin bereketli olsun.
Teşekkür ederim sağolunHayırlı sezonlar
Teşekkür ederim kardeşim herkes başladı burda yağmurdan önce bitirir millet kapak olayı daha bizde olmadi hiç ama hayırlısı bakalımAbi erken değil mi ya kapak yapmasın yağış var. Ben bekliyorum yağmurdan sonra ekicem. Hayırlı bereketli olsun inşallah
Teşekkür ederim sağolunBereketli olsun
Teşekkür ederim abi sağolasın haftasonunu atlatirsak çok yağış olmazsa ay sonunda çekirdeklerde ekilir hava sıcaklığı artacak diyorlar artıkBEREKETLİ OLSUN MAHMUT KARDEŞİM.BENDE YAĞMURDAN SONRA AYÇİÇEKLERİNİ İLK FIRSATTA EKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NASİPSE...
Bereketli olsun. Planladığın tarihten 2 hafta gecikmiş. Fao 700 mısırın tozlaşma zamanında çok sıcaklara denk gelip gelmemesi farkeder mi, yani ekim geciktigi için fao 650 bı ürün eksen olumlu etkisi olur muydu?Evet abi 1.ürün mısır, normalde subatin ilk haftası ekilirdi ama yağışlardan geç kaldı bu yil
Teşekkür ederim abi sağolasın daha önce yine kws'nin kalumet cinsini denemistik bu çeşidi ilk defa deniyoruz, daha önceleri kalumetten hiçbir sıkıntı görmemiştik ikiside fao 700 grubundan ama bunun verimi nasıl olur göreceğiz ağustosdaBereketli olsun. Planladığın tarihten 2 hafta gecikmiş. Fao 700 mısırın tozlaşma zamanında çok sıcaklara denk gelip gelmemesi farkeder mi, yani ekim geciktigi için fao 650 bı ürün eksen olumlu etkisi olur muydu?
Sulama evet var yoksa hayatta olmaz burada yağış almıyor yazınSulama imkanınız var mı yoksa kuru tarım mı?
Teşekkür ederim abi cumlemizin inşallahMaşallah bereketli olsun kardeşim, Allah hayırlısı ile hasat etmeyi nasip etsin.