Maşallah abi. Allah toplamayı nasip etsin. Çok güzel gözüküyorlar
Maşallah abi. Allah toplamayı nasip etsin. Çok güzel gözüküyorlar
Sagol Volkan , rekor cl iyice, colombo hiç hoş degil kardeşi çok fakat kelle seyrek, hayırlısı, senin nasıl celtikler.Maşallah abi. Allah toplamayı nasip etsin. Çok güzel gözüküyorlar [emoji122][emoji122][emoji122]
Maşallah bereketli olsun, başakları dolu olsun, hiç hastalık gelmesin
Sagolasın arkadaşım , herkese bol nasipler inşallahMaşallah bereketli olsun, başakları dolu olsun, hiç hastalık gelmesin
Bizim rekorlar böyle abi yaslandilar ara ara yatiklar var. Colombolardan bizimde burda ekenler memnun değil. Genel itibariyle bizim bölgede iklim tam çeltik havası gitti. 2 aydır yağış yok celtikler genelde çok iyi duruyor. Fiyatlardan var mı bı haber nedir beklenti?Sagol Volkan , rekor cl iyice, colombo hiç hoş degil kardeşi çok fakat kelle seyrek, hayırlısı, senin nasıl celtikler.
colombolar hem verim hemde randuman bakımdan rekora fark atar gecen sene ben ektim rekor 58 randuman 23.5 tane colombo 68 randuman 24.5 tane fiyat olarsakta 30 krs pahalıya satıldı tercih sizinBizim rekorlar böyle abi yaslandilar ara ara yatiklar var. Colombolardan bizimde burda ekenler memnun değil. Genel itibariyle bizim bölgede iklim tam çeltik havası gitti. 2 aydır yağış yok celtikler genelde çok iyi duruyor. Fiyatlardan var mı bı haber nedir beklenti?
Tane güzel fakat başakta 60-70 tane ancak var, verim nasıl olur bilemiyorum , altta küçük küçük basaklar var , taban iki kez üst gübre sülfat toplamda 90 kg gübre attim, bakalım gorcez harmanda.colombolar hem verim hemde randuman bakımdan rekora fark atar gecen sene ben ektim rekor 58 randuman 23.5 tane colombo 68 randuman 24.5 tane fiyat olarsakta 30 krs pahalıya satıldı tercih sizin
Fabrikalarda çeltik var deniyor, şimdiden çamura yatmaya başladılar, harmanda bu sene iyi bir fiyattan açılış olcağını sanmıyorum, nasipse çuvala koyarızBizim rekorlar böyle abi yaslandilar ara ara yatiklar var. Colombolardan bizimde burda ekenler memnun değil. Genel itibariyle bizim bölgede iklim tam çeltik havası gitti. 2 aydır yağış yok celtikler genelde çok iyi duruyor. Fiyatlardan var mı bı haber nedir beklenti?
Gübreyi az atmışsın 40+50+50=140gubgredeTane güzel fakat başakta 60-70 tane ancak var, verim nasıl olur bilemiyorum , altta küçük küçük basaklar var , taban iki kez üst gübre sülfat toplamda 90 kg gübre attim, bakalım gorcez harmanda.
Tane güzel fakat başakta 60-70 tane ancak var, verim nasıl olur bilemiyorum , altta küçük küçük basaklar var , taban iki kez üst gübre sülfat toplamda 90 kg gübre attim, bakalım gorcez harmanda.
Alt üst toplam 70 kg attik rekora yatmaya başladı. Köyde komşu colomboya 160 kg gübre attı 110 günlük çeltik daha başağı düzemedi. Harmana az kaldı sayılır. Değerlendirmemizi o zaman yine yaparizGübreyi az atmışsın 40+50+50=140gubgrede
Bilmediğin çeltik olunca böyle oluyor, rekora da toplamda 75 kg gübre attım yatmaya durdu.daha colombo ekmem , köprü cl, ve dante var ona bakacam bizim ekimler geç kaldığı icin geççi celtikler pek randıman almıyor colombo gibi her çeltigin ilimi var, bilemedik.Gübreyi az atmışsın 40+50+50=140gubgrede
Maşallah yatan çeltik sahibini kaldırır derler bizim buradaBizim rekorlar böyle abi yaslandilar ara ara yatiklar var. Colombolardan bizimde burda ekenler memnun değil. Genel itibariyle bizim bölgede iklim tam çeltik havası gitti. 2 aydır yağış yok celtikler genelde çok iyi duruyor. Fiyatlardan var mı bı haber nedir beklenti?
İnşallah çeltik yatar sahibi kalkarmis Çok emek ettik Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cumnemizeMaşallah yatan çeltik sahibini kaldırır derler bizim burada
Keşhan hakkında ne duşünüyorsunuz ondan ekenler şimdilk memnunİnşallah çeltik yatar sahibi kalkarmis [emoji3] Çok emek ettik Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin cumnemize
Haftaya bicilecek bizim burada. Görüntü güzel şimdilik. Randıman ve tane ağırlığında tatmi n ederse seneye ektirir kendiniKeşhan hakkında ne duşünüyorsunuz ondan ekenler şimdilk memnun
Biz pek efeden memnun değiliz facet türü ilaçlara dayanamadı yandı gibi kelleler kısa kaldı 600 kilo alabilirsek ne mutluHaftaya bicilecek bizim burada. Görüntü güzel şimdilik. Randıman ve tane ağırlığında tatmi n ederse seneye ektirir kendini
95 günlük efeBiz pek efeden memnun değiliz facet türü ilaçlara dayanamadı yandı gibi kelleler kısa kaldı 600 kilo alabilirsek ne mutlu
Gır gır havası olur mu abi bu sene gırgırdan başkasi kurtarmaz bizim çeltikleri herhalde95 günlük efe Ekli dosyayı görüntüle 52026
Henüz erken 10güne anca havanın durumu belli olur.Gır gır havası olur mu abi bu sene gırgırdan başkasi kurtarmaz bizim çeltikleri herhalde