Arılı ip balya makinası ip markasıcemal hocam arılı ip nedir.ilk defa duydum..nerde kullanıyor ve bildiğimiz arıyla alakası var mı?
Filipi aradım toplu alacağım tarım market için dedim 13 tl dediler kilosuna siz nasıl aldınız bu fiyatı
Pancar kooperatif in ipinden memnunmuydun bizde almayı düşünüyoruz bu sene 1250 liraGeçen yaz bizim burada Arılı ipin kutusu 190 liraydı bizde pancar kooperatifinden panteck ip aldık onunda kutusu 120 TL arılı pahalı olduğu için artık pek getirilmiyor.
Memnunum geçen yıl kullandık bir sıkıntı çıkmadı.Pancar kooperatif in ipinden memnunmuydun bizde almayı düşünüyoruz bu sene 1250 lira
Ben alırım geçen sene de 110 dan aldım ton olarak alacaksan uygun rakama ip bulmaya çalışırız ama mesafe var kayseriye kaça getirir bilmem
Ben bursadayım hocam 250 300 kilo kadar lazım. Her yıl gönenden getiriyodum bu yıl yasaktan dolayı gidip alamıyorum. Eskişehirde nerede bu ip. Bursaya kaç liraya gönderirler acabaEskişehir’de ambalaj işi yapan bir arkadaş var o adrese teslim getiriyor Siz hangi şehirden ?