Nohutlarımda son durum bu. Tane dolumu için önerebileceğiniz yaprak gübresi varmı dostlar.
Yapılır, çok da güzel olur. Gardenya prof premio plus. Tek geçerimArkadaş sormuş benim nohutlarım daha çiçekte ama bu evrede gübre takviyesi yapılır mı? @aenema
Yapılır, çok da güzel olur. Gardenya prof premio plus. Tek geçerim
Mercimek denediniz mi? Ben yeşil mercimeğe başladım fiğden gönüllü oluyor. Masrafı buğday gibi bir de ot ilacı ekliyorsun.nohuttaki gibi antraknoz falanda olmuyor. Tek sorunu biçim. Domuz nohuta geliyor. Mercimeğe bakmıyor bile mısır varken.Geçen sene ekmiştim ilk deneyimdi bu sene tekrar ektim 200 dönüm civarı ama masrafı çok düşmanı Henüz biçim yapılmadı ama çok iç açıcı değil arpa ekmedigime pişman oldum keşke imkan olsada hiçbir şey ekmesek Hamd olsun paramız var ithal ederiz bu ulkede bu çiftçi para kazanmasin çiftçi ekmesin çiftçi büyümesin politikası devam ettiği sürece Ekim dikim üretim işleri kendi kendine son bulacaktır
HocamMercimek denediniz mi? Ben yeşil mercimeğe başladım fiğden gönüllü oluyor. Masrafı buğday gibi bir de ot ilacı ekliyorsun.nohuttaki gibi antraknoz falanda olmuyor. Tek sorunu biçim. Domuz nohuta geliyor. Mercimeğe bakmıyor bile mısır varken.
Arkadaş sormuş benim nohutlarım daha çiçekte ama bu evrede gübre takviyesi yapılır mı? @aenema
Sarıkentli hemşehrim , gardanyayı bende attım nohuta bidonu 50 dönüme gelcek şekilde (1000m2) hesabından . Diğer üründemi aynı firmanın . Gardanya bidonu kaca aldın sen .Nohut ve bugdayda denedik bugdaya 2 uygulama yaptım.Kesinlikle nohutta kalitede ve çiçek miktarında bugdayda kellelerin dolulugunda ve tokluğuna etkisi çok güzel.Ayrica aminoasit içermesi sebebiyle bitkinin hava şartlarında değişimlere fazla etkilenmemesi i sağlıyor.Gardenya serisi ve agro Wolf un çinko çözeltisi ide nohutta uygularsankz guzel olur. Ekli dosyayı görüntüle 50181Ekli dosyayı görüntüle 50183Ekli dosyayı görüntüle 50184
sayın hemşerim sana bir mesaj atmıştıım gördünüzmü görüşşme imkanımız varmıSarıkentli hemşehrim , gardanyayı bende attım nohuta bidonu 50 dönüme gelcek şekilde (1000m2) hesabından . Diğer üründemi aynı firmanın . Gardanya bidonu kaca aldın sen .
Şeyet kırşehir merkeze işiniz düşerse nsp olursa görüşmeyi isterim . 9. Ayda oğlumu üniversite icin kırıkkaleye götürcem o zmn ortam müsait olursa görüşürüz inşallah .sayın hemşerim sana bir mesaj atmıştıım gördünüzmü görüşşme imkanımız varmı
Gardenya in bidonunu 70 Tl ye aldım. Premium Plus un bidonunu 5lt 125 TL ye aldim.Premiumuda gardenya Tarimin ürünü. Sefaatliden kahraman tarımdan aldim benSarıkentli hemşehrim , gardanyayı bende attım nohuta bidonu 50 dönüme gelcek şekilde (1000m2) hesabından . Diğer üründemi aynı firmanın . Gardanya bidonu kaca aldın sen .
Baya oldu şefaatliye giderken sizin köyden geçtim o an aklımada geldin . Senin ev karahasanlıdan sizin köye gelirken girişte sağdaki evmi tasadüf gözüme çarptı kapıda erkut vardıda belki evi bura olabilir diye düşündüm .Gardenya in bidonunu 70 Tl ye aldım. Premium Plus un bidonunu 5lt 125 TL ye aldim.Premiumuda gardenya Tarimin ürünü. Sefaatliden kahraman tarımdan aldim ben
Nohutların alt kısımların sarmaşık tarzı ot var bu ot hakkında bileğisi olan var mı arkadaşlar tarlanın etrafında bütün nohutlara dağılıyo Ekli dosyayı görüntüle 50288Ekli dosyayı görüntüle 50289