Çks de nadas göstermek aklına nerden geldı başkangitgide desteği düşürüyorlar...nerdeyse beni borçlu çıkaracaklar...nadasa yerlerine vermemişler..sadece dikili alana vermişler..sanki boş yerleri at arabasıyla sürüyorum..
gitgide desteği düşürüyorlar...nerdeyse beni borçlu çıkaracaklar...nadasa yerlerine vermemişler..sadece dikili alana vermişler..sanki boş yerleri at arabasıyla sürüyorum..
abi..nadasa destek yazıyor, dönüme 8 tl...Çks de nadas göstermek aklına nerden geldı başkan
3 sene nadas gösterene destek yokmuş!!!icmali kontrol edip itiraz etseydin.
alırdın.
abi..nadasa destek yazıyor, dönüme 8 tl...
3 sene nadas gösterene destek yokmuş!!!
19 il için lisanslı depoculuk desteği yatmış bugün alan var mı
Nakliye desteği 25 TL ton ama 30 tona kadar sınırlaması var depo desteği ve de 25 TL analiz desteği varTam olarak ne oluyor bize de vereceklerdi sözde bakliye desteği
Nakliye desteği 25 TL ton ama 30 tona kadar sınırlaması var depo desteği ve de 25 TL analiz desteği var
Lisanslı depo destek ödeme olcak iller hangileri acaba.Benim de var lisanslı depo desteği 19 il varmış destek yatan Eskişehir de var ama benim yatmadı
19 ekimden önce verenler nakliye desdeğini tamamını vericek 19 ekim sonrası 30 ton verilcek diye biliyom mazot gübre desteği yattı lidaşlar yatmadı bizedeNakliye desteği 25 TL ton ama 30 tona kadar sınırlaması var depo desteği ve de 25 TL analiz desteği var
Volkan bilader nakliye desteğide varmıAnkarafa dün yatmış hesaplarımıza.