Geçende Fuat ta sormuştu haber çıkmadıArkadaşlar Rıfkı babadan haberi olan varmı kaç ay oldu gelmeyeli
Toprak bilgi sitesindede takılıyor olabilir oraya üye olan arkadaşlar belki haberi olur
Geçende Fuat ta sormuştu haber çıkmadıArkadaşlar Rıfkı babadan haberi olan varmı kaç ay oldu gelmeyeli
Arkadaşlar Rıfkı babadan haberi olan varmı kaç ay oldu gelmeyeli
Son aktif olma bugun 14.02 yaziyorGeçende Fuat ta sormuştu haber çıkmadı
Toprak bilgi sitesindede takılıyor olabilir oraya üye olan arkadaşlar belki haberi olur
Geçende Fuat ta sormuştu haber çıkmadı
Son aktif olma bugun 14.02 yaziyor
Abi Profile girince son aktif olma tarih saat yazıyorBilemedim Cemal olsa bi slm verirdi
Abi Profile girince son aktif olma tarih saat yazıyor
Beyler ben indiremedim uygulamayi , cemalin yazdigi gibide yaptim sol köseyi alttakine tikladim, ßimdi sol kosedeki yazi gorunmuyorDoğru diyon Cemal gördüm imdi
Abi telefondan telefona fark ediyor galiba benim samsung öyle indirdim dıger telefonlarda farklılık gösterebilirBeyler ben indiremedim uygulamayi , cemalin yazdigi gibide yaptim sol köseyi alttakine tikladim, ßimdi sol kosedeki yazi gorunmuyor
Neyse uygulama otursun bir kere ogreniriz .Abi telefondan telefona fark ediyor galiba benim samsung öyle indirdim dıger telefonlarda farklılık gösterebilir