Sağolasın abiHayirlisi olsun cemal [emoji106]
İlk aldıklarım doktor tarsa şimdikiler güpretaş fiyat 180 lira 25 kgCemal abi map gübresi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
Evet kurt bit pire için damlamadan confidor veriyorum dikimden 10 15 gun sonra bidahada ilac kullanmiyozSaol abi, bide kurt kesmesi için ilaç atıyor musun ve yaprak biti mantar ilaçlarını damlamadanmı veriyorsun
Tohum hiç kullanmadik hep fide dikiyoz ama en az 20 25 gün erken olur fide dikersenArkadaşlar buğdaydan sonra az bir karpuz ekeceğim.Tohum ile fide arasında yetişme farkı süresi nedir?15 gün mü 1 ay mı ?
Hmm bizdede fide dikimi pek yok.peki fideleri tek tek el ile mi diyorsunuz baya zaman almiyor muTohum hiç kullanmadik hep fide dikiyoz ama en az 20 25 gün erken olur fide dikersen
Evet tek tek elle dikiyoz 3 kişi gunde 2500 3000 adet rahat rahat dikiyozHmm bizdede fide dikimi pek yok.peki fideleri tek tek el ile mi diyorsunuz baya zaman almiyor mu
TesekkurlerKarpuz güzel ama otların icabına bakman lâzım
Abi nasılsın ne var ne yokBi adam tut otları vurdur
Ne yapayım aynı senden ne var yok bu sene Bı dondurma işine girdik macera aradık onun başını beklıyozAbi nasılsın ne var ne yok
Bende askerlik yapıyorum büyük ihtimalle 6 aya düşecek salı günü atarsa 42 olacakNe yapayım aynı senden ne var yok bu sene Bı dondurma işine girdik macera aradık onun başını beklıyoz
Dondurma işinden az anlıyorum ama alıp satıyorum çok da anlamaya gerek yok satılırsa güzel para bırakıyor cadde canlı olsa hareket olunca bereket oluyor kira ucuz olursa tarımdan ıyıBende askerlik yapıyorum büyük ihtimalle 6 aya düşecek salı günü atarsa 42 olacak
Dondurma işi nasıl bişey anlıyor musun
Seninle ayni tarihte ektik diye hatirliyorum 10 mayis ta ektim benCemal abi karpuzları ekileli 24 gün oldu sence durumları nasılEkli dosyayı görüntüle 38880Ekli dosyayı görüntüle 38881Ekli dosyayı görüntüle 38882
Maşallah abi bereketli olsunSeninle ayni tarihte ektik diye hatirliyorum 10 mayis ta ektim benEkli dosyayı görüntüle 39023