Hayırlısı Allah'tanBu sene karpuz tarlada kalacak gibi görünüyor.Yoğun bir ekim var.geçen sene 20-30 dönüm ekenler 4-5 katına çıkarmış ekimi.250 dönüm 1 kişi ekiyor,geçen sene pamuk ekmişti
Hayırlısı Allah'tanBu sene karpuz tarlada kalacak gibi görünüyor.Yoğun bir ekim var.geçen sene 20-30 dönüm ekenler 4-5 katına çıkarmış ekimi.250 dönüm 1 kişi ekiyor,geçen sene pamuk ekmişti
Merhaba abimerhaba Cemal hemşehrim umarım zahmetinin karşılığını alırsın baya masrafı varmış kolay gelsin. Bende bahçemde malç kullanmak istiyorum da kullandığın malç naylonu özelikleri neler kaç mikron, kaç cm eninde ,ne kadarını gömüyorsun yere filan? gibi, daha önce hiç bunlardan görmedim ben piyasayada sormadım hiç önce bir sana sorayım dedim.Her türlü domates, biber, kavun,karpuz herşey için kullanacağım.
Merhaba abi
Benim kullandıkkarım karpuz icin
100 cm genislik 20 micron kalinlik 24 kg si 1000 mt geliyor 14 tl fiyati kg
Karpuz haric digerlerinde 70 cm en olanlar uygun olur dikerken fidenin torfu gomuldumu yeyerli gelir
AlekümselamSelamın aleykum cemal abi . abi karpuza hangi gübreyı ve ilacı karpuzun hangi evresinde atıyorsun soyleyebilirmisin. 5 dekar ekme niyetine girdik hatasız yapalım istiyoruz onun için bilir kişi olarak senden ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istedim
1 hafta sonra ilk sulamada basliyorum en az 4 5 su veriyorum ozamana ceviz gibi olmaya başliyo karpuzlar sonra dengeliye geciyorum hayirli ramazanlarMap ve humik asidi dikinden kaç gün sonra atıyorsun abi . hayırlı ramazanlar
Evet damlamadan 4 5 suda veviz gibi olur karpuzlar hava yagisli olursa 3 olmazsa 5 su kadar veriyozMap ve humik asidi suylamı verıyorsun ve karpuzlar çiçek açana kadar kaç su veriyorsun abi
Abi her suda map ve humik asit veriyormusun
Evet her suda veriyorum 15.15.15 daban gübresi erirmi hic denemedimCemal abi bide 15 15 15 i ektikten sonra damlamayla versek olurmu
Dekara 1 kg damlamadan ikisinide ortalama dikimden sonra 4 5 su yağış durumuna göreAbi bide map ve humik asidi dekara ne kadar veriyorsun. Kusura bakma abi yordüm seni buarada
Kök çürüklüğü ićin ama biz kullanmıyoz şuana kadar bi problen yaşamadıkAbi fide kutularının üstünde ekimden sonra erime ilacı veriniz diyor o nedir