Kolay gelsin, bereketli olsun Ümit
Saolasın abim. Seneye kısmetse rekor ekicem 980 kilo biçtiler yan köyde
Kolay gelsin, bereketli olsun Ümit
Bence ekme tüccar almıyomuş burda rekoruSaolasın abim. Seneye kısmetse rekor ekicem 980 kilo biçtiler yan köyde
Bence ekme tüccar almıyomuş burda rekoru
Bu zamanda babama bile güvenmem.20 kuruş az olsun peşin olsun kimin ne zaman napacağı hiç belli olmuyoŞuan hepsini nazlanıyorlar abi .emaneti vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da
Bu zamanda babama bile güvenmem.20 kuruş az olsun peşin olsun kimin ne zaman napacağı hiç belli olmuyo
Rekor cl ekili tarlaya bakmaya gittim bu gün tanesi Osmancık gibi , ekilebilir başak badalları sık fakat 3 kez hastalk ilacı ister , .samsun fuarındada Ayer isimli firma tanıtımı vardı.sadece koop.satış yapılcakmış, ekilebilir gibi görünüyor.bu şartlarda iyi çeltik,Saolasın abim. Seneye kısmetse rekor ekicem 980 kilo biçtiler yan köyde
Bereketli olsun.Allah yemeyi nasip etsin.
rekora çok yanaşmayın zira randıman sıkıntısı yaşarsınız
Halil Sürek hocanın dediğine göre bu yıl ortalama 850 kg verim 58/60 randıman 24/25 tane ağırlığı varmış. Sizde ne gibi bir sorun oluştu?
Hayırlı olsun , osmancıkmıydıBugün sattım 61 randıman 23.9 bindane 3.000 bin temize
Hayırlı olsun , osmancıkmıydı
Özgür diye bi çeşit duydum akşam ersen tohumu buldum luna ekmem özgür ekecem dediÇeltkçi arkadaşlar luna hariç başka cl türü eken bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum