Çok mu vermişler az mı vermişler anlayamadım?Uzunkopruden kim verdi bu fiyatları?
Çok mu vermişler az mı vermişler anlayamadım?Uzunkopruden kim verdi bu fiyatları?
TMO fiyatlarıEkli dosyayı görüntüle 40971
Dün 3600e pazarlık yaptığımız malı bugün 3,500e zor verdik.Keşke fiyat açıklamasaydı devlet.Şimdi çok esneme yapıcak piyasa.Allah yardımcımız olsun.
Hayırlı olsunDün 3600e pazarlık yaptığımız malı bugün 3,500e zor verdik.Keşke fiyat açıklamasaydı devlet.Şimdi çok esneme yapıcak piyasa.Allah yardımcımız olsun.
Hayırlı olsunKatılıyorum kardeşim, ödeme nasıl, peşin mi?
Biz de Lunayı bugün 2.650 TL' den verdik.
Birkaç gün içinde Luna 2550-2600 seviyesine iner diyorlar.
Bi kısmını bugün aldık.Kalanı cuma gününe.Peşin sayılır.Sen nasıl verdin abi?Katılıyorum kardeşim, ödeme nasıl, peşin mi?
Biz de Lunayı bugün 2.650 TL' den verdik.
Birkaç gün içinde Luna 2550-2600 seviyesine iner diyorlar.
Rica ederim toprağım face te gördüm paylaşan da olmamış çeltikçi arkadaşları bilgilendireyim dedim hayırlı olsunTeşekkür ederim toprağım. Bugün iş yoğunluğundan bakamamıştım internete.
Fiyatlar maalesef Nisan 2019' daki fiyatların altında, beklentimiz çok daha fazlaydı.
Şubat ayında 3.600 TL' ye Cameo satmıştık, açıklanan fiyat 3.500 TL
Bizimkisi de ödeme 2 gün içinde.Bi kısmını bugün aldık.Kalanı cuma gününe.Peşin sayılır.Sen nasıl verdin abi?
Biraz aşağı yönlü hareket olur abi herkesin dediği o.Daha bizim buralarda düz ara biçim yok harman yeni başlıyor.Mal bollaşınca çarpanda düşücek haliyle.Bizimkisi de ödeme 2 gün içinde.
Bu arada TMO nün açıkladığı fiyatlara bakarak piyasa için ne öngörüyorsunuz?
Yılbaşından sonra ne olur sizcefiyat konusunda hi ç yanilmadfim ey ama kadar cicekte olduğu gibi luna 2400 e. osmancik 2800 e dusucek 10 gün icinde
dolara da bağlı ama büyük oynaklikolmassa osmancik 3200 3300 luna 2900 3000 arası olurYılbaşından sonra ne olur sizce
Bugün 2550,2600 demişler Lunaya.
Bu arada TMO da randevu ne zaman açılır bilen var mı?