Herkese merhaba.Malumunuz harmanımız yakınladı. Çeltik fiyatları hakkında bir duyumunuz var mı?Bölgenizde biçim başladı mı?Kısmetse 2 hafta sonra cameo biçimine başlıycaz Edirnede. Herkese hayırlı hasatlar bol pazarlar olsun.
Gecen seneden kalma luna 2800 satilmis. Baldolar 4250 civari gidiyormus. Ofiste princ fiyatlarini arttirmis. İnşallah fiyatlarda tatmin edici olur hepimiz için
Harman fiyatları mı?luna 2800 osmancık çsştleri 3200 cameo 3500 olur deniyor fabrikacılar
Biçim fiyatlari 90 diye duydum ama net fiyati bilmiyorum. 10 tonluk kurutma gecen yil 130 idi bizim bolgede.
20 tonluk 180 yaptı.ama 225 e kadar yapan oldu.kömürüne bakmadım.bu senede ne olur bilmem biçim ücreti bizde %5/6 para yok.ben %5 ten yaptırıyorum.
Atıyorum laverda deposu 300 teneke %5 ten ne yapar 15 teneke bafrada hak usulü ne çıkarsa %5 .sizde nasıl.%5/6 dan kastınız nedir?
Biz de ücret dönüm hesabına göre ödeniyor.Atıyorum laverda deposu 300 teneke %5 ten ne yapar 15 teneke bafrada hak usulü ne çıkarsa %5 .sizde nasıl.
Geçen yıl bir dönüm yani 1.000 m2 için biçim maliyetiniz ne kadardı?Bende para usulü isterim burada makine bol ama yapmıyorlar.