Sağol Mahmut düşük kalmış yağış olmadı mı bölgede bende 250 civarında bekliyorum ama kısmet bakalım hayırlısı artıkMaşallah bereketli olsun bizim buranin bu yil tadı yok bicilenler hep 170 190 arası birkaç kişi 260 almış sizinkiler kelle güzel
Sağolasın Cemal kardeşim inşallah hayırlısı ile biçmek nasip olurBereketli olsun abi maşAllah iyi bakmışsın
Sağol Mahmut düşük kalmış yağış olmadı mı bölgede bende 250 civarında bekliyorum ama kısmet bakalım hayırlısı artık
Teşekkürler topragim şimdilik güzel bakalım hayırlısıBereketli olsun Toprak iyi olunca her şey güzel oluyor
Maşallah, görüntü çok güzel.Ekli dosyayı görüntüle 40041 Buda bizim ordan Tokat / Turhal Kazova’dan
Maşallah, görüntü çok güzel.
Sağolasın topragim teşekkürler bugün giderken yol kenarında ki tarlalar var 15 güne biçilir fazla gübre atılmış sanırım kafalar kurumaya başlamış şuan 300euro ton fiyatı bicmeye başlayınca belli olacak ama Avrupa da aşırı sıcaklar var bu yıl verimler düşük olacak diyorlar belki daha da artabilirMaşallah, bereketli olsun toprağım, yaklaşık kaç gün sonra hasat başlar.
Teşekkürler inşallah arkadaşım Allah herkesin gönlüne göre versinMaşşallah hayırlı bol hasatlar.
Bereketli olsun çeşit ne sulama yapıldı miEkli dosyayı görüntüle 40041 Buda bizim ordan Tokat / Turhal Kazova’dan
Yağış oldu da cok geç oldu abi birşeye yaramadı daha bizim yerler duruyor ama oda aynı kelle ufak kaldıSağol Mahmut düşük kalmış yağış olmadı mı bölgede bende 250 civarında bekliyorum ama kısmet bakalım hayırlısı artık
Fiyat belli değil 2200 tl den istersen paranı veriyor tüccar fiyat ne açıklanırsa üstünün farkını sonra veririm diyor istersenFiyatlar nasıl bölgenizde?
Anladım inşallah hayırlısı olsunYağış oldu da cok geç oldu abi birşeye yaramadı daha bizim yerler duruyor ama oda aynı kelle ufak kaldı
Bereketli olsun çeşit ne sulama yapıldı mi