Cammeoya ya kim verdi o fiyatı fabrika olarak ve lunaya dabugün fabrikaları gezdim 65 randıman cameo 31 dane ağırlığı 4 liraya alındı
Cammeoya ya kim verdi o fiyatı fabrika olarak ve lunaya dabugün fabrikaları gezdim 65 randıman cameo 31 dane ağırlığı 4 liraya alındı
trakya çeltik uzunköprüCammeoya ya kim verdi o fiyatı fabrika olarak ve lunaya da
Değirmenci köydeki fabrika yani Ercan abi verditrakya çeltik uzunköprü
evet öyle dedi benim çeltik değil ben numune götürmüştüm muhabbet ederken söylediDeğirmenci köydeki fabrika yani Ercan abi verdi
Bizde o koyluyuz de ondan sordum sizin lunanin değerler nasıl çıktıevet öyle dedi benim çeltik değil ben numune götürmüştüm muhabbet ederken söyledi
ben osmancık götürdüm ona bizim mallar zayıf 40 45 randıman tırtıl vardı çeltiklerde bizim zayıf kaldılarBizde o koyluyuz de ondan sordum sizin lunanin değerler nasıl çıktı
O randıman kaç para veriyorlar bugün taneside düşük mu ? 21 gr geliyor muben osmancık götürdüm ona bizim mallar zayıf 40 45 randıman tırtıl vardı çeltiklerde bizim zayıf kaldılar
21 geliyor 52 randıman gelen de vardı hepsine ortalama 1800 tl verildiO randıman kaç para veriyorlar bugün taneside düşük mu ? 21 gr geliyor mu
Anladım Allah yardımcınız olsun başka fabrikalari felan gezmediniz mi ? 50 randıman 2600 lira veriyorlar bir komşuya geçen gün dedi ama firma ismi sormadık21 geliyor 52 randıman gelen de vardı hepsine ortalama 1800 tl verildi
gezdik te diğer çeltikler ortalamayı aşağı çekiyo diğer fabrikalar hep 1600 verdi mallar kötü yapcak bişey yok yarın boşaltcam arabaları orayaAnladım Allah yardımcınız olsun başka fabrikalari felan gezmediniz mi ? 50 randıman 2600 lira veriyorlar bir komşuya geçen gün dedi ama firma ismi sormadık
Hangi köydensiniz havsa tarafı mi tahal da felan duymuştum çok sıkıntı var diye celtiklerdegezdik te diğer çeltikler ortalamayı aşağı çekiyo diğer fabrikalar hep 1600 verdi mallar kötü yapcak bişey yok yarın boşaltcam arabaları oraya
bakışlar evet ordada varHangi köydensiniz havsa tarafı mi tahal da felan duymuştum çok sıkıntı var diye celtiklerde
Perşembe günü 58 randuman cameo yu 3.55 e sattıkLuna 2500 TL düzeyine çıktı Uzunköprü de.
Bolgenizde Osmancık ve Cameo da çarpanlar ne düzeyde?
Size göre fiyatlar biraz daha artar mı?
Perşembe günü 58 randuman cameo yu 3.55 e sattık
Arkadaşa sattık 11 ton falandı uzunköprü tekaş tı galiba demiryoluna varmadan para hemen hesaba yattıMaşallah hayirlisi olsun, alıcı kim? Ödeme durumu nasıl?
bereketli olsun abiArkadaşa sattık 11 ton falandı uzunköprü tekaş tı galiba demiryoluna varmadan para hemen hesaba yattı
Sağol mahmut bana değil arkadaşa sattık ben şöförlük yaptımbereketli olsun abi