Rica ederim Allah gönlüne göre versinAbi iyiymiş o zaman ya. Yıllık 2000 balyam oluyor. Yonca vardı, seyreldi diye bozduk. 3 4 senedir yok ama yoncasız olmuyor. Ben zaten haşbaysız alıcam. Bilgi için teşekkürler.
Rica ederim Allah gönlüne göre versinAbi iyiymiş o zaman ya. Yıllık 2000 balyam oluyor. Yonca vardı, seyreldi diye bozduk. 3 4 senedir yok ama yoncasız olmuyor. Ben zaten haşbaysız alıcam. Bilgi için teşekkürler.
Oda cok para 9 bin civarı 15 dekar yonca icin gerek duymadım sağolasıncemal usta toplama halikopter olsa daha iyi olurdu bence
Sağol abiHayırlı olsun
Evet başvuran ve aileden sigortalı calışan olmıyacakgencciftci hibesinden yararlanabilmek icin biyer de calismaman gerekiyor dimi.
Bu hibe için bende basvuru yapacaktim sigortali calisan sin cikmaz dediler temel sartlardan biride evindeki kisilerden ve kendinde sigortalı biri olmayacak diyorlar dogrumuAllah razı olsun gerçekten ihtiyacı olan birine cıksın ve bu işi yapan birine benim çevrende %50 destekle makine alıp 1 sene sonra paraya çeviren çok gördüm
Sigortalı başvuru yapamıyo zatenBu hibe için bende basvuru yapacaktim sigortali calisan sin cikmaz dediler temel sartlardan biride evindeki kisilerden ve kendinde sigortalı biri olmayacak diyorlar dogrumu
Allah razı olsun kardeşimHayırlı olsun abi. Güle güle kullan.
Sağol kardeşim Allah razı olsunHayirli olsun cemal abi
Abi hayirlisi olsun gule gule kullan kazasiz belasiz harmanina verim katsin yuzuu guldursun biz trakyada bu hibeleri bu isleri gormedik goremiyoruz bu islerde sanirim yore uretim deseni fark edio bizim buralarda bu hibeler hayvanlarla verildi bitti gitti trakya uyelerinde hibe alan abilerim var miSağol cok teşekkür ederim Allh razı olsunSaģolun tv intenet vb tarım il ilce müdürlüğü busene evet ilkti bilecikte tek ben almışım
Sağol kardeşim genççiftci hibesi 3 yıl boyunca bütün illere verildi 2018 de ilk defa yembitkisi desteği vardı genelde hayvan alıyo herkezAbi hayirlisi olsun gule gule kullan kazasiz belasiz harmanina verim katsin yuzuu guldursun biz trakyada bu hibeleri bu isleri gormedik goremiyoruz bu islerde sanirim yore uretim deseni fark edio bizim buralarda bu hibeler hayvanlarla verildi bitti gitti trakya uyelerinde hibe alan abilerim var mi
Abi yoremizde kimseye bu bilgiyi veren varmi kanimca yok 15dekar yonca dedigin araziyi yoremizde belli kesimler bulmak kolay yocanin kazancinla hayvancilik kazancini kiyaslarsak ki hayvan piyasasi olmus seni tebrik ederim abi super is yspmissin bizlere bunun bilgisini veren olsa talibi olurdu diye dusunuyorumSağol kardeşim genççiftci hibesi 3 yıl boyunca bütün illere verildi 2018 de ilk defa yembitkisi desteği vardı genelde hayvan alıyo herkez
Busene 15 dekarla başlıyom şuanda balya 20 25 arası kapanın elinde kalıyo ortalama 15 e razıyım dekara ortalama 18 22 balya alırsın iyi bakımla sezonda 100 balya alınabilir ben pazarlaması iyi olursa 40 50 dekara cikarcam 40 dekar tek parca yerim var su kenarı şuan zaten yonca için gerekli bütün ekipmanı aldım 3 bin balyalık kurlukta yaptımAbi yoremizde kimseye bu bilgiyi veren varmi kanimca yok 15dekar yonca dedigin araziyi yoremizde belli kesimler bulmak kolay yocanin kazancinla hayvancilik kazancini kiyaslarsak ki hayvan piyasasi olmus seni tebrik ederim abi super is yspmissin bizlere bunun bilgisini veren olsa talibi olurdu diye dusunuyorum
Abi dusuncen hayirli paran kazancli verimin guzel olsun Allah sana fazlasini versin super is yaparsinBusene 15 dekarla başlıyom şuanda balya 20 25 arası kapanın elinde kalıyo ortalama 15 e razıyım dekara ortalama 18 22 balya alırsın iyi bakımla sezonda 100 balya alınabilir ben pazarlaması iyi olursa 40 50 dekara cikarcam 40 dekar tek parca yerim var su kenarı şuan zaten yonca için gerekli bütün ekipmanı aldım 3 bin balyalık kurlukta yaptım
Sağol kardeşim Allah razı olsun çümlemize inşallahAbi dusuncen hayirli paran kazancli verimin guzel olsun Allah sana fazlasini versin super is yaparsin
Abi özelden mesaj attım bi bakabilir misinRica ederim Allah gönlüne göre versin