Hayırlı olsun cemal abi bilsem bende yazılırdım. Paket makinası iyiymişmiş keşke ona yazılsaydın.
Sağol Allah razı olsunHayırlı olsun cemal abi bilsem bende yazılırdım. Paket makinası iyiymişmiş keşke ona yazılsaydın.
Cemal hayırlı uğurlu olsun.gule güle kullan.bu hibelerde duyduğum.iktidar partisine yakınlık on plândaymış bu işin aslı varmi?
Allah razı olsunHayırlı Olsun, Güzel Günlerde, Ağız Tadıyla Eskiltirsiniz İnşallah.
Cok teşekķür edermHayırlı olsun hemşerim
Allah razı olsun gerçekten ihtiyacı olan birine cıksın ve bu işi yapan birine benim çevrende %50 destekle makine alıp 1 sene sonra paraya çeviren çok gördümEkipmanların hayırlı uğurlu olsun. Ektiğin bir biçtiğin bin olsun. Hibe edilen tüm malzemeler senin gibi çalışkan emekçilerin eline geçsin inşallah. Gözü olanın gözü çıksın. O zaman işte devletime verdiğim vergilerin helali hoş olsun.
Allah razı olsun abimCemal hayirli olsun
Evet evli olanlar 10 puan bayanlarda +10 puan daha şanslıarkadaşlar benim duyduğum evliyseniz eşlerinizin üzerinden başvuru yapın kesin çıkar diyorlar
Cok teşekkür ederimhayırlı olsun iyi günlerde kullanın çok iyi
45 ton hazır sudahayırlı olsun... antor 13 hp saatte kaç ton basar ortalama
Çok teşekkür ederim gürcan Allah herkeze nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun Cemal abi çok güzel ekipmanlar.
Allah razı olsunHayırlı uğurlu bereketli olsun Cemal
Allah razı olsun traktor falan sormuyolar sadice 15 dekar yer gosteriyon gelip bakıyolar noterde 3 yıl boyunca yoncayı ekip yetiştircem diye sozleşme imzalıyonAbi hayırlı olsun öncelikle. Ben de niyetliyim ama bazı noktalar var. Traktörler babamın üstüne. Kira sorun değil hallederiz. Bana sadece balya makinası lazım. Zaten ekeceğim yonca. Bi de noterde sözleşmeye yonca ekimi için diye yazılıyor mu?
Abi iyiymiş o zaman ya. Yıllık 2000 balyam oluyor. Yonca vardı, seyreldi diye bozduk. 3 4 senedir yok ama yoncasız olmuyor. Ben zaten haşbaysız alıcam. Bilgi için teşekkürler.Allah razı olsun Allah razı olsun traktor falan sormuyolar sadice 15 dekar yer gosteriyon gelip bakıyolar noterde 3 yıl boyunca yoncayı ekip yetiştircem diye sozleşme imzalıyon