Maneb mancozeb etken maddeli fungusit ler daha isabetli olurAbi ben yeşil fasulye tarımda yapıyorum bunun için hangi fungusit iyi olur
Maneb mancozeb etken maddeli fungusit ler daha isabetli olurAbi ben yeşil fasulye tarımda yapıyorum bunun için hangi fungusit iyi olur
Ekli dosyayı görüntüle 24750Ekli dosyayı görüntüle 24751
Bugdaylar artik bayrak yaprak cikarmak uzere. 5 mart tarihinde dekara 25-30 kg arasi gelecek sekilde amonyum sulfat attik. 11 mart tarihinde input ve isabion (200ml) karistirip attik. Hastalik yonunden iyi gibi duruyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 24750Ekli dosyayı görüntüle 24751
Bugdaylar artik bayrak yaprak cikarmak uzere. 5 mart tarihinde dekara 25-30 kg arasi gelecek sekilde amonyum sulfat attik. 11 mart tarihinde input ve isabion (200ml) karistirip attik. Hastalik yonunden iyi gibi duruyorlar.
Abdülişçiliğiniz çok güzel. Kanolalarınızı da buğdayınızı da Allah nazardan korusun.
Trakya tarımın sitesinde sizi gördüm ve başak çıkaran buğdayı babama ve arkadaşlarına gösterdiler ben dahil herkes çok şaşırdı. Bereketli olsun
Tesekkurler. Onceden Flogaz firmasinda olan simdi ise Adama firmasina gecen Lamdex adli ilaci kullaniyoruz. Elimdeki ilac gecen seneden. Ayrica micro capsul oldugu icin etkisi daha uzun. Uzerindeki dozun yarisini kullaniyorum pas ilaclari ile birlikte. Bir tek sune ilaclamasinda uzerindeki dozu kullaniyorum. Fiyat ise gecen sene 60-70 lira litresi diye hatirliyorum. Bu sene bilmiyorum. Sune icin Vantex aldim bu sene. Ona da 120 lira dediler.
Banada vantex önerdiler Fotoyu gördünüz ne zaman uygulama yapmalıyım sizce ? Ve kaç gün etkili ?
Bocekler zarar vermeden ne kadar erken yaparsaniz iyidir. Micro capsul ile 1 ay etkisi surer muhtemelen. Boceklerin zarar verdigi yerlerden hastalik sporlari kolayca girip ekine hastaligin kolay yayilmasini sagliyor.
Maalesef dediğiniz gibi oldu böcek zararlarından ekinlere septorya geldi bugün arazi gezinde tespit ettik yakın zamanda böcek ilacı + düet süper uygulayacağım