Rumeli baştan sarmusak tarlası gibi oluyor.moralini pek bozma.sabırlı ol.bu zaman da buğday bu kadar gelişmesi bilemedim! Düşündürücü.
Sarımsak tarlası gbi oluyor derken
Rumeli baştan sarmusak tarlası gibi oluyor.moralini pek bozma.sabırlı ol.bu zaman da buğday bu kadar gelişmesi bilemedim! Düşündürücü.
bende bu yıl tekir ektim bizim buğdaylarda çok büyüdü tekir buğdaylarını yatmaya dayanaklı diyorlar bilgisi olan varmı
Ekli dosyayı görüntüle 22702
Kasımda anız yerine ektiğim buğday bana seyrek gelmedi tabi firma 23-25 kg arası tohum at demişti 25 kg tohum ile ekildi [emoji4]
Rumeli çeşidinde 25kg altına düşmemek gerekli.firma tekirdağın köyünde kendine tohumluk ektiriyor. O ekilen tarlaların sahiplerinden biri arkadaşım.hattabende ondan tohumluk aldım.firma tüm bakım ve kontrolleri takip ediyor.25kg nin altına inmeyin demiş.yeni bi çeşit.bende ektim hayırlısı rabbimizden.
Rumeliyi silivri istabulda 17 kg ile ektik 32 dönümden 20 ton buğday aldıkRumeli çeşidinde 25kg altına düşmemek gerekli.firma tekirdağın köyünde kendine tohumluk ektiriyor. O ekilen tarlaların sahiplerinden biri arkadaşım.hattabende ondan tohumluk aldım.firma tüm bakım ve kontrolleri takip ediyor.25kg nin altına inmeyin demiş.yeni bi çeşit.bende ektim hayırlısı rabbimizden.
Vay be iklim farkına bak biz 5 sefer su veriyoruz dekara 400 kg alıyoruzRumeliyi silivri istabulda 17 kg ile ektik 32 dönümden 20 ton buğday aldık
Rumeliyi silivri istabulda 17 kg ile ektik 32 dönümden 20 ton buğday aldık
Vay be iklim farkına bak biz 5 sefer su veriyoruz dekara 400 kg alıyoruz
Çok iyi verim hangi uygulamaları yaptınız
Doğal bitki antifirizi. İçerisinde bakteri var. 1 litre su 200 litre suya karışır. Don ve sıcak stresine karşı koruma sağlarBu ilaç neye yarıyor
Fiyatı nedir abiDoğal bitki antifirizi. İçerisinde bakteri var. 1 litre su 200 litre suya karışır. Don ve sıcak stresine karşı koruma sağlar
Abi ben yeşil fasulye tarımda yapıyorum bunun için hangi fungusit iyi olur55 lira 1 litre