Arkadaşlar bizim burada yağış çok etkili nohutlar çiçekte verim etkilenir mi
Sn. Osmanlı klordioksit'i nasıl uyguladınız?
Klordioksit`i kullanan varmı varsa uygulaması nasıl hastalik olduktan sonra faydası oluyormu yoksa hastaliktan oncemi kullaniyoruz
Arkadaşlar bugün itibari ile nohutlarda antraknoz başlamış 7 gün boyuncada bölgemiz yağış alıyor. Nasil bir yol izlemeliyiz. Ilk fırsatta mantar ilacı atalım mı? Ne atalım. Üzerine yağmur yağarsa ne olur.
Değerli forum üyeleri bugün (24/05/2018)bitki besleme ürünlerini nohuda attım.Ekli dosyayı görüntüle 27692Ekli dosyayı görüntüle 27693Ekli dosyayı görüntüle 27694Ekli dosyayı görüntüle 27695Ekli dosyayı görüntüle 27696Ekli dosyayı görüntüle 27697
Ancak fırsat bulabildim.ve bu gün üzerime yağmuş çisemiş. Zaman uygun oşsaydı önümüzdeki hafta atacaktım ama bu kadar oldu.Biraz erken atmışsınız 1 hafta sonra daha iyi olurdu sonuçta yaprak gübresi ne kadar yaprak çok olursa o kadar etkilidir
Combi plusu ne kadara aldınızAncak fırsat bulabildim.ve bu gün üzerime yağmuş çisemiş. Zaman uygun oşsaydı önümüzdeki hafta atacaktım ama bu kadar oldu.
Değerli arkadaşlar bugün(23/05/2018) günü Saygın beyin tavsiyeleri ile nohuda kullandım.
İlaç makinam 800 litrelik.ortalama 60 dekardan hesap yaptım.
3 depo(3×800lt)
5litrelik su bidonunu doldurup içine 6 paket(6x20gr) klordioksit attım.yaklasık 20 - 30 dk bekledim.holderi doldurup üzerine bu karışımı ekledim.yoğun bir püskürtme ile nohuda uyguladım.nohutta teklemeden antroknoz var gibi geldi.ikindi saatlerinde uyguladım.
Nasipse yarın
Combi plus+uan 32+amino asit+k-humat+potasyum sulfat atacam.