Ben ilk uygulamada bellisle birlikte algı pulus ,bekap ve hümikcan uyguladım.
Hümikcanı sitemiz üyelerinden doğancan biladerimden temin edebilirsiniz tavsiye ederim kullanmanızı.
Bellisi nereden temin ettiniz ? Ve fiyatı nedir ??
Ben ilk uygulamada bellisle birlikte algı pulus ,bekap ve hümikcan uyguladım.
Hümikcanı sitemiz üyelerinden doğancan biladerimden temin edebilirsiniz tavsiye ederim kullanmanızı.
Ömer bey bellisi 12. Ayın sonunda 115 tl den kırşehir çihan yurdu tarımdan almıştım.şuan için fiyat 130-140 tl arası galiba.Bellisi nereden temin ettiniz ? Ve fiyatı nedir ??
Ömer bey bellisi 12. Ayın sonunda 115 tl den kırşehir çihan yurdu tarımdan almıştım.şuan için fiyat 130-140 tl arası galiba.
Hastaligi nedir nohut sinegi olabilirmiEvet bu bitki hastalanmış.
Nohudun gövdesinde lekeler varmıHastaligi nedir nohut sinegi olabilirmi
Renk güzel idi çiçek zamanı. Şimdi 3/4 gündür hava yağışlı be 5/6 gün daha görünüyor yağmur. Biraz renkler yağmurla bozuldu sudan çıkmış fare gibi oldu bitkiler )Rengi mükemmel ötesi bitkinin sağlıklı olduğunun en belirgin işaretidir.nohut hiçte sık değil gayet güzel sık nohuttan daha çok verim yapar ve milimi yüksek olur.
Geceyle gündüz arasında sıcaklık farkı normal onun için bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.yağmurlardan sonra tekrar toparlanır bitki bi sıkıntı olmaz.ama bitki çok sağlıklı kolay kolay etkilenmez umarım biçimde emeğinizin karşîlığını alırsınız.Renk güzel idi çiçek zamanı. Şimdi 3/4 gündür hava yağışlı be 5/6 gün daha görünüyor yağmur. Biraz renkler yağmurla bozuldu sudan çıkmış fare gibi oldu bitkiler )
Ama bu arada hava da 20 derecelere gece ise 10 derecelere düştü.... serince sayılır yani....
mantar için nem olsa da sıcaklık stresi yok inşallah var olan ufak tefek mantar belirtisi yayilmayacak diye düşünüyorum hava düzelirse bir renk kontrollü çekim yapacağım
Ömer bey bayi tel no.3862142972 -3862132290 .şuan ellerinde bellisi varmı yokmu bilmiyorum.Bizde bu yıl ilk defa ektik. Daha önce ekenlerin tavsiyesi ve görüştüğümüz mühendisler operemax madison ve bellis i önerdiler en iyi sonuç için. Belliside trakyada bulamıyoruz. Rica etsem bayinin tel numarasını verebilir misiniz ??
İlla ki Bellis olacak diye zorlamayin Safa nin Bless var Bellis muadili onu kullanabilirsinizÖmer bey bayi tel no.3862142972 -3862132290 .şuan ellerinde bellisi varmı yokmu bilmiyorum.
Facede nohut gurubunda bazı bayilerde bellis var diye yazıyordu ordanda araştırın.
Benim kimseyi zorladıgım yok ,keseme giren cıkanda yok arkadaş rica etti yazdım .İlla ki Bellis olacak diye zorlamayin Safa nin Bless var Bellis muadili onu kullanabilirsiniz
Afiyet olsun ,bende cok severim bu biçimde lokum gibi olur.Nohutun etinden sütünden faydalanıyoruz... Yeşil nohutun ateş ile imtihanı... Kavrulmuş yeşil nohut keyfi Ekli dosyayı görüntüle 27255Ekli dosyayı görüntüle 27256