Hastalıktan kastettiğiniz mantar (antaknoz) ise bu resimdeki o değil.... Kesin... Ama tam belli olmamakla birlikte yaprak sineği kontrolü yaptınız mı yakından çekip paylaşırsanız yapraklarıCinsi Hasan bey mart sonu gibi ekildi sizce hastalik baslamis mi yoksa besin eksikligi ya da bir aydir damla dusmedi kuraklik etkisi olabilir mi. yorumlarinizi bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 27021Ekli dosyayı görüntüle 27022
Maşallah abi Allah nazardan saklasın, çok güzel gözüküyolarOrtalama boylar 65 cm olmuş bakla tutması yukarıda hasat için güzel olur inşallah... Hasada 40/45 güne gelir diye düşünüyorum... 3 çeşit ektim. Bu cinsin adı AksuEkli dosyayı görüntüle 27045Ekli dosyayı görüntüle 27046
yok mu benim sorumu cevaplayacak arkadaş.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hayırlı bereketli bir yıl olur hepimiz için inşallahbiz bu yıl ilk defa nohut ektik yer sivas kangalın 1800 rakımlı köyünde 7 nisanda 70 dönüm kadar ektik. Tarla güzden sürülmüştü bir hafta önce kültavotor çekilip dekara 16 kg kadar şakalar mibzerle ektik. Daha sonra merdane çektik ve Merlin flexx artık.Cinsi azkan dekara 7 kg kadar dap attık ekerken .ektiğimiz tohumun yaklaşık %70 i çıktı kalanlarda sanırım bu yağmurlardan sonra çıkar. Sorum şu sıvı gübre olarak ne atalım ve ne zaman atalım özellikle marka ismi verirseniz sevinirim.
Ben ilk uygulamada bellisle birlikte algı pulus ,bekap ve hümikcan uyguladım.yok mu benim sorumu cevaplayacak arkadaş.
Peki ne zaman uygulamamızı tavsiye edersinşzBen ilk uygulamada bellisle birlikte algı pulus ,bekap ve hümikcan uyguladım.
Hümikcanı sitemiz üyelerinden doğancan biladerimden temin edebilirsiniz tavsiye ederim kullanmanızı.
Yusuf bey ben ilk uygulamayı nohut 5-6 çatal olduğunda yaptım ,hiçde bi hastalık vs belirtisi yoktu .Peki ne zaman uygulamamızı tavsiye edersinşz
Yusuf bey ben ilk uygulamayı nohut 5-6 çatal olduğunda yaptım ,hiçde bi hastalık vs belirtisi yoktu .
Yani bu uygulama işi birazda size kalmış bir durum ,risk almak istemiyorsanız iklim durumunuza ve çevrenizde ekenler varsa onlara göre uygulama yapın derim.
Gübretas combi , aminoasit ,uan 32 attım öneririm Ekli dosyayı görüntüle 27062
Gübretas combi , aminoasit ,uan 32 attım öneririm Ekli dosyayı görüntüle 27062
Combi 5 kg 102 tl uan 32 38 tl amino asit 48 tl ttk da var orda yoksa gübretaşbahçem.com da var kargo bedeva 3 taksitle temin edebilirsiniz. Çiceklemede ve kardeslemede baya etkili oldu yüksek mühendis bi arkadaş önerdi bu reçeteyi...Gübrelerin fiyatı nedir acaba? Dönüme kaç gr attınız.
Combi 5 kg 102 tl uan 32 38 tl amino asit 48 tl ttk da var orda yoksa gübretaşbahçem.com da var kargo bedeva 3 taksitle temin edebilirsiniz. Çiceklemede ve kardeslemede baya etkili oldu yüksek mühendis bi arkadaş önerdi bu reçeteyi...
Dönüme ne kadar üstünde yazıyor nohut diye
Combi 5 kg 102 tl uan 32 38 tl amino asit 48 tl ttk da var orda yoksa gübretaşbahçem.com da var kargo bedeva 3 taksitle temin edebilirsiniz. Çiceklemede ve kardeslemede baya etkili oldu yüksek mühendis bi arkadaş önerdi bu reçeteyi...
Dönüme ne kadar üstünde yazıyor nohut diye
Ben mantar ilacı ile beraber attım ama bellis değildi bi dost tavsiyesi iyi kontrol edin mantar varsa daha uygun ucuz etkili ilaclar var onu atmanızı öneririm baslamamissa bellis atmayın çok geriletiyor.Acaba bu karışıma mantar ilacı (bellis) katsak olurmu mu?
Ben mantar ilacı ile beraber attım ama bellis değildi bi dost tavsiyesi iyi kontrol edin mantar varsa daha uygun ucuz etkili ilaclar var onu atmanızı öneririm baslamamissa bellis atmayın çok geriletiyor.