2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri

Cinsi Hasan bey mart sonu gibi ekildi sizce hastalik baslamis mi yoksa besin eksikligi ya da bir aydir damla dusmedi kuraklik etkisi olabilir mi. yorumlarinizi bekliyorum 20180504_152242.jpg20180504_152116.jpg

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hayırlı bereketli bir yıl olur hepimiz için inşallahbiz bu yıl ilk defa nohut ektik yer sivas kangalın 1800 rakımlı köyünde 7 nisanda 70 dönüm kadar ektik. Tarla güzden sürülmüştü bir hafta önce kültavotor çekilip dekara 16 kg kadar şakalar mibzerle ektik. Daha sonra merdane çektik ve Merlin flexx artık.Cinsi azkan dekara 7 kg kadar dap attık ekerken .ektiğimiz tohumun yaklaşık %70 i çıktı kalanlarda sanırım bu yağmurlardan sonra çıkar. Sorum şu sıvı gübre olarak ne atalım ve ne zaman atalım özellikle marka ismi verirseniz sevinirim.
yok mu benim sorumu cevaplayacak arkadaş.

Merhaba bende yeni üye oldum 28 martta azkan cinsi 200 dekar bu yıl ilk defa ektim .Aynı tohum kullandım 25 er dekarlık 3 parca tarlada sararma mevcut yapraklar alttan yari oranında sararıp kurumaya yüz tutmuş resim atamadım yardımcı olursanız resimleri de atarım tecrübeli arkadaşlardan yardim istiyorum tşk.

Combi 5 kg 102 tl uan 32 38 tl amino asit 48 tl ttk da var orda yoksa gübretaşbahçem.com da var kargo bedeva 3 taksitle temin edebilirsiniz. Çiceklemede ve kardeslemede baya etkili oldu yüksek mühendis bi arkadaş önerdi bu reçeteyi...
Dönüme ne kadar üstünde yazıyor nohut diye

Acaba bu karışıma mantar ilacı (bellis) katsak olurmu mu?