2016 yılı mısır fiyatları

iyi erken ekmişsin abi bizim yerler biraz kara yer yani ağır toprak . ara sürümüyle güzel kabarıyor sonra iyi köklenme oluyor abi. kurt ilacı ne yaptın corogen kullandınmı

Bizde kurt olayi yok simdilik. Yalniz yanlus olsada biz aniz yakiyoruz 2 senede bir en azindan. Saglam somekleride yakinca seneye domuzun gelme riski azaliyor . Yoksa yeni ekimde cikartiyor gecen yildan kalan somekleri.

Evet maliyetli biraz
Ben meyve diplerinde kurt icin kullaniyorum dursban 4 muadili 125 tl 5 lt si tavsiye ederim. Damlama ile 10 dekar yer kapatiyor. Ismi de core 4 gibi bisey adama isimli firmanin ilaci.

abi verim değerlerini paylaşalım haberleşelim ben turgutluyu biliyorum ziraat mühendisiyim ben abi. ilaç pompasının merkezi turgutludur:) bakır sırt pompaları hep sizin orda yapılır. yanlış bilmiyorum değil mi

sayfamda telefon bilgilerim hepsi var abi haberleşiriz ben tarım kredide ziraat mühendisiyim ama çiftçilikte yapıyorum önceden ilaç bayiinde baya çalıştım turgutludan toptancı abiler gelirdi bize. ben çiftçiliği çok seven birisiyim eski pamukçuyuz. ama bizim buralar artık meyveciliğe döndü ve 1. ürün buğday 2. ürün silajlık mısır ekiliyor. tanelik de var biraz. 10 11 yaşımdan başladım pamuk yeri hazırlamaya :D

Benim telefonum 533 33 00 122. Ismim Yakup.
Pamugu cok ektik Serdar fakat masraflar artti isci azaldi sikintili olmaya basladi. Ilac dozlari da dusurulunce fazla sayida ilac atildigi halde hastaliklarin birakmadigi yillar oldu. Bir guzelligi verimler artti 650 700 kg alan oldu. Makineli hasat isi kolaylastirdi. Yoksaa cekilir dert degil.

evet abi masraflar çok yüksek. işçiler hatır için geldi bize en son 2005 yılında ektik. makine olmasa zaten ekilmez abi. ama bakalım çiftçinin yeni senesi bitmiyor. hayırlısı inşallah