Buralardayım dolanıyorum
nisanda bölge geneli yağış olmayınca hafiften nakavt olma moduna girip ses seda cıkmama moduna girmştim şükür mayısta yağış alıncaya yavaştan sesim cıkmama başladı.D bende bu sezon bicerdöver yok ama abimin var5070 bu yıl ikiledi bi 5070 daha aldı onun bakımında patoz takmasına yardımcı oldum şimdi yolladık makinaları urfada biçim başlamış oraya gittiler benide şoförlüğü istedi bi kaç kişi ama bende bu yıl mercimek var ve benim kendi makina olmayınca güzel bicen olmaz diye tekrar kaç yıl öncesine döndüm zıpkalı mercimek biçme makinası yürüyen patoz ayarlaması falan uğraşıyorum bicerdöver kadar olmasada onlarda baya yorucu
sizdeki Biçerdöverlerde patoz bizdede patozsuz Biçerdöver yok nasip olursa umduğum gibi giderse şartlar 2017 sezonuna yakın tekrar bi makina almaya niyetlenicem secim konusunda kafanı ağırtabilirim yolda sarılardan geçilmiyor ama cxten yok ve anlayanda yok sorduğundada en ideal gene TC diyorlar bakalım daha cok var
tekrar hem tarla sahipleri için hemde makina sahipleri için bereketli bi sezon olur inşAllah