2016 İLK SÜRÜM...TD75B&Türkay2100(kubilay07)

Yavaş gel la o babayiğidi bi pto halledemez :)
Bağcık onu görünce eli ayağına dolaşır.

:D :D şu tekçeker çok şeker olan minnacık şeymi :D hani kabini gövdesinden büyük olan :D yada ağırlığa motor takılıp satılan şu kırmızı şey :D

Güzel Paylaşım Kubilay Abi Bagcık Boguluyo çevirmıyosa gönderıyım goldu

O kadarda boğulsun la arkada zemin etüdü yapıyo :D bide 3 silindir normaldir yani :D

Güzel paylaşım. Kolay gelsin...

Saolasın Erkan abi Teşekkürler...

Kolay gelsin kubilay rotoyla bidaha sürmüssün tarlayı

Biraz öyle oldu Fatih abi :)

Ben memnunumda az oldugundan olsa gerek onunda cali sorunu yok degil ama onuda dert etmiyorum geri geri kiriyorum makine ile. Hastalik riski yok. Bu guzel bir sey.

Burasıda azdı abi bendeki sıkıntı sulak arazi olmasından geliyodu gövdeler hep zamklandı haliyle verimde olmayınca tek çare tıraşlamak oldu :)
Çalısı vs. çok büyük dert bunun...

Evet zayif yeri seviyor.
Bildigin ise bak Kubilay kur serayi gitsin. Bu piyasayi goz onunde bulundurup cok acilma da. Ne olacagimiz 2017 de belli olacak gibi gorunuyor.

serayı ve diğer planları bu yıl erteledim abi
devaö ettiğim ek plan ev tadilatının bitmesi ve taşınmam ev bile çok ciddi yük getirdi eşyasıydı mobilyasıydı falan hele yaz bi gelsin sera işi netleşecek

Bu sene den korkuyorum Kubilay. Eriklere sprink sistem yaptiracagim 40 bin tl tutuyor param yok borclanmaya korkuyorum. Guvenim yok bu sartlara ne olcagimiz belki degil.

Abi yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü
Bu yıl çok ciddi don riski var yaptırsan iyi olur ama dediğin gibi borçlanılacak zamanda değil
Benim 200-300 bin civarı 4-5 yıla yayılmış borcum var büyük bir kısmı banka bir kısmı zirai bayilere bayiler neysede bankaları aksatırsak ne olur bilmiyorum meblağ yüksek oluncada borçlanmaktan çokta korkmuyorum açıkçası ama frene basma ihtiyacı hissettim bu yıl gariptir 3 yıldır ilk defa oldu :)

Accuweathera baktim nisan 18 e kadar 3 derecenin alti gorunmuyor. Don riski yok diye rahatim birazda ama risk yuksekse yaptirmaktan baska carem yok cunku diger masraflarimda bosa gidiyor don olunca.

Ben ilkbahar geç donlarını yapar diye düşünüyorum zira hayatımda ilk defa şubatta çiçek açan elma gördüm çiçekli ağaçlar budanıyor şuanda Elmalıda.Manisayı bilmemde Torosların don yapacağına inanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda...