2016 daki planınız nedir

Ynt: 2016 daki planınız nedir

Benim bir çok planım var. Neredeyse orta okuldan bu yana üniversitenin bitmesi ile köye gitmeyi planlıyordum. Şimdiye kadar planlar istediğim şekilde ilerledi. Allah bozmasın. Hayvancılığa başlamak için hala bir kaç senem var gibi gözüküyor. 2016 hedefim köydeki eve ve bahçelere çekidüzen vermek. Belki tarıma da ufaktan adım atarım tecrübe amaçlı.

Mikro düzeydeki gelecek planım sevdiğim tarım ve hayvancılıkta fazlasıyla bilgi ve tecrübe edinmek. Makro planlarım ise bu ülkede daha iyi yerlere gelip ülkem için hemen her alanda faydalı işler yapmak. Bir çok projem var tarım ve hayvancılıkta ve diğer alanlarda. Bunları hayata geçirmek için çalışacağım. Bunun için de daha fazla kendimi geliştirmem gerekiyor tabi.

2016 ve sonrası için ülkemizde ve dünyada gerginliklerin tırmanacağını ve zamanla kendi şahsi dertlerimizi bir kenara bırakıp ülke menfaatleri için kafa yoracağımızı, daha doğrusu ister istemez gündemimizi bu konuların meşgul edeceğini düşünüyorum. Bu sebeple hem ülke olarak hem de bireysel olarak maddi tedbirler yerine, güvenlik veya askeri bazda tedbirlere yöneleceğimizi düşünüyorum
 

Benzer Konular