2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

Ynt: 2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

TT 55 link=topic=49406.msg486287#msg486287 date=1323536319' Alıntı:
bu motorun modeli hangi seriden bilen var mı..
bir çok arkadaş model söylemiş ama sanırım bu td80 yada 90 olması lazım bence büyük ihtimalde 80 dir td80lerin ileri geri dişlilerin sorun yaratıyor...

Ynt: 2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

masseysuper90 link=topic=49406.msg505056#msg505056 date=1325800193' Alıntı:
fabrika her arızalıyı fabrikaya alsa traktör çıkaramaz servis ne güne duruyor götürün kapısına bırakın sanki traktör newhollandın çağırır parka çektirir birde park parası verirsiniz.BEN OLSAM KAPISINA BIRAKIRIM LAFLARI BOŞ LAF TRAKTÖRÜN PLAKASINI TAKMAMIŞTIR ARKADAŞ BÜYÜK İHTİMALLE

O kadar para veriyoz abey...Birde sıfır traktör..Ben olsam fabrikanın kapısının önüne bırakırım...Sonuçta para kolay kazanılmıyor... :)

BIRAKAMAZSINIZ SERVİSİN ÖNÜNE ARKADAŞLAR BIRAKTIĞINIZ KENDİ TRAKTÖRÜNÜZ FABRİKAYLA NE ALAKASI VAR TAMAM GARANTİDEN YAPTIRIRSINIZ O KADAR

Normal bir çiftçi hayatında bir sefer sıfır traktör alabiliyor. bununda arızalı çıkması cinnet geçirtici bir gelişme.

masseysuper90 link=topic=49406.msg505070#msg505070 date=1325800935' Alıntı:
BIRAKAMAZSINIZ SERVİSİN ÖNÜNE ARKADAŞLAR BIRAKTIĞINIZ KENDİ TRAKTÖRÜNÜZ FABRİKAYLA NE ALAKASI VAR TAMAM GARANTİDEN YAPTIRIRSINIZ O KADAR
evet katılıyorum aynen öyle olur, cebinizden 1 kuruş çıkmaz kullanılacak olan parça orjinal CNH olur... öyle traktörü satarkende fiyatta felan düşme olmaz arkadaşlar, yok öyle 5-10 düşme hani belki şanzuman yine arıza veriri satmak istersiniz bozuğuyla beraber o zaman fiyat düşer ama sorun 4 4lük giderildekten sonra problem yok...

atom karınca link=topic=49406.msg505076#msg505076 date=1325801155' Alıntı:
evet katılıyorum aynen öyle olur, cebinizden 1 kuruş çıkmaz kullanılacak olan parça orjinal CNH olur... öyle traktörü satarkende fiyatta felan düşme olmaz arkadaşlar, yok öyle 5-10 düşme hani belki şanzuman yine arıza veriri satmak istersiniz bozuğuyla beraber o zaman fiyat düşer ama sorun 4 4lük giderildekten sonra problem yok...

Alsınlar yapsınlar,bana yeni motor versinler sonuçta benlik bir şey yok,benim suçumda yok..Der alan sahibi... :)

demir45 link=topic=49406.msg505078#msg505078 date=1325801324' Alıntı:
Alsınlar yapsınlar,bana yeni motor versinler sonuçta benlik bir şey yok,benim suçumda yok..Der alan sahibi... :)
dese bile hiç bir hak idda edemez fabrika traktörü satarken bu koşulları öne sürerde satar :) traktörün bozulduysa servisimiz tarafından tamir edilecek yedek parçaçımız tarafından orjinal parçan temin edilecektir die... hatta traktörün 15 günde serviste yatabilme hakkı var.

atom karınca link=topic=49406.msg505083#msg505083 date=1325801524' Alıntı:
dese bile hiç bir hak idda edemez fabrika traktörü satarken bu koşulları öne sürerde satar :) traktörün bozulduysa servisimiz tarafından tamir edilecek yedek parçaçımız tarafından orjinal parçan temin edilecektir die... hatta traktörün 15 günde serviste yatabilme hakkı var.

'Paranla rezil oluyorsun..' diye buna diyorlar galiba abi...O zaman alırken herhangi bir şanzuman veya motor arızasında değiştirmek üzere geri verilmesi gibi bir madde eklemek lazım... :) :D

demir45 link=topic=49406.msg505089#msg505089 date=1325801720' Alıntı:
'Paranla rezil oluyorsun..' diye buna diyorlar galiba abi...O zaman alırken herhangi bir şanzuman veya motor arızasında değiştirmek üzere geri verilmesi gibi bir madde eklemek lazım... :) :D
eklemezler bütün iyi maddeler fabrikadan yanadır :) ama yani şuda bi gerçektirki müşterilerini madur etmezler kolay kolay...

arkadaşlar .. traktör daha çok yeni lastiklerindende belli her ne olursa olsun ,yaptığı arıza ufak bir arıza değil .traktörün sökülmedik civatası kalmamış nerdeyse,servis ne kadar iyi yapsa bile pisikolojikmen insanın kafasında devamlı soru işareti olur .acaba birdaha birşey olurmu ? zaten tüketici haklarında 3 ay geri iade hakkı var sanırım .

atom karınca link=topic=49406.msg505093#msg505093 date=1325801834' Alıntı:
eklemezler bütün iyi maddeler fabrikadan yanadır :) ama yani şuda bi gerçektirki müşterilerini madur etmezler kolay kolay...

Geri alsalar daha iyi açsınlar fabrikada baksınlar ne olmuş diye ona göre diğer serilerinde de varsa bozukluk yaparlar, ne onlar uğraşırlar nede mal sahibi tekrar bozulacak korkusundan kurtulur.. :) :) Ama yapmazlar sanıyorum..

Yabancı otomobil markaları binlerce hatalı modelini geri çağırıyor, üretim aksar gidin serviste tamir edilsin demiyor.

rençberçiftci link=topic=49406.msg505321#msg505321 date=1325864120' Alıntı:
Yabancı otomobil markaları binlerce hatalı modelini geri çağırıyor, üretim aksar gidin serviste tamir edilsin demiyor.
eğerki üretilen bütün malların aynı yerinde sorun çıkarsa, o üretim hatası olarak kabul ediler ve toplanır o mallar,ama bu traktörün üzerindeki hatayı tam olarak bilmiyoruzda arkadaşlar biraz duyarlı olalım, bir civata kırılması nedeniylede defransiyel şanzuman indirilebiliyor belkide bu arızada bunun gibi birşeydir.

demir45 link=topic=49406.msg505097#msg505097 date=1325802094' Alıntı:
Geri alsalar daha iyi açsınlar fabrikada baksınlar ne olmuş diye ona göre diğer serilerinde de varsa bozukluk yaparlar, ne onlar uğraşırlar nede mal sahibi tekrar bozulacak korkusundan kurtulur.. :) :) Ama yapmazlar sanıyorum..
traktörü kendileri tamir etselerdi neden servislere ihtiyaç duyarlardıki :) arıza veren yeri zaten fabrikaya raporla bildiriliyor yani türkiyenin neresinde olursan ol garntili NEW HOLLANDIN varsa garantiden değişen civatana kadar haberleri oluyor fabrikanın. ARKADAŞLAR ŞUNA EMİN OLABİLİRSİNKİ TÜRKİYENİN EN SIKI ÇALIŞAN TRAKTÖR SERVİSİDİR NEW HOLLAND. artık TSE damgası olmayan servisleride iptal ediyorlar yada TSE damgası almalarını şart koşuyorlar.

newhollandada böyle olduysa hiç traktöre binmeyelim :(

geçmiş olsun. Nh en az şanzıman arızası veren türk üretimi traktördür. cer dişlisi sayesinde. Ama sonuç olarak tonla para ver ve böyle bi arıza çıksın, çok moral bozucu. Ve ileride satılığa çıkacak olsa birçok vidası söküldüğü için şüpheyle yaklaşılır ve fiyat kırılır. Kimsenin başına vermesin.

keltaşlı link=topic=49406.msg578299#msg578299 date=1334140516' Alıntı:
geçmiş olsun. Nh en az şanzıman arızası veren türk üretimi traktördür. cer dişlisi sayesinde. Ama sonuç olarak tonla para ver ve böyle bi arıza çıksın, çok moral bozucu. Ve ileride satılığa çıkacak olsa birçok vidası söküldüğü için şüpheyle yaklaşılır ve fiyat kırılır. Kimsenin başına vermesin.

aynen