2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

Ynt: 2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

sıkıntı yok arkadaşlar o sonuçta bi newholland.herkes memnundur bu olaydan başta sahibi.yormayalım kendimizi boşuna.

Ynt: 2012 model new holland traktörümün hali daha plaka takmamışım şanzımanı dağıttı

en az td 75 yada td85. on lastiklere bakılırsa. geçmiş olsun yazık olmus gerçekten kim bilir levyeli die shutleli gibi mi kullandılar :S

öncelikle geçmiş bizim köyde tt 55de de böyle oldu ama o sadece 4 ' üncü viteste vitesten atıyordu iç-*-*

bizim köydede muhtar sıfır tt55 aldı debriyajı sıyırdı..fabrika hatasıdır büyük ihtimal...

Bizim köyde de 85 lik Deutz da aynı olay olmuştu. Kamyonun üstüne koyup götürdüler,bir hafta sonra getirdiler. Traktörün sahibinden de para falan talep etmediler.

olabilir cana gelmesin mala gelsin. ben koç un kesinlikle müşterilerini mağdur etmeyecekerline inanıyorum. çok hassaslar bu konuda gerekeni yapmışlardır diye tahmin ediyorum

alla allaa gülenmi aglamı yaav

bu traktör çok yeni olduğu için ya yenisi ile değiştirlmeli yada.fabrika ortamında toplanmalı bence.

yolda gelirken tırdan düşse yine servise mi göndereceklerdi.

arkadaşlar o traktör ya td90 yada td100.çünkü jantları gözüküyor.arkalar r38 jant.bu jantlar td65 de yok.td75 de var ama üretimine daha başlamadılar.kabinsizinde var bu jantlar td75in.bence td90

üretim hatası olabilir .. çok yazık olmuş koç grubu fabrikaya bi çeki düzen vermeli artık slk-*-s

ceksparow-1986 link=topic=49406.msg504649#msg504649 date=1325755973' Alıntı:
gecmiş olsun td75 heral motor uzun duruyor 3 silindir gibi degil
td75 te bu jant takımı yok arkadasım büyük ihtimalle td90

TD 65 olsa ne 75 olsa ne 90 olsa ne 100 olsa ne....olan olmuş. belkide difesnsiyel kilidine yanlışlıkla basmıştır. olabilir yani sıfır motor arıza yapmaz mı sanki diğerleri yapmıyor. her markanın başına gelebilir geçmiş olsun

benim başıma gelse büyük konuşmak gibi olmasın ama aynen geri iade ederdim.gerekirse mahkemeyle.garantilide olsa sonuçta traktör bölünmüş orjinalliği bozulmuş.o kadar para veriyorsam paramın karşılığını kuruşuna kadar istemek benim en doğal hakkım..sahibine geçmiş olsun

Şans işi bu traktör işi. En dandik markayı alırsın yıllarca kullanırsın hiç bir şey olmaz. Gider dünyanın en iyisini alırsın, 2 gün sonra arıza çıkarır başına. Belli olmaz ne olacağı.

kötü şans adam deli olmuştur ama bazen denk geliyo böyle şeyler biz 98de sıfır aldık transit 190p yola çıktık araba kendini yoldan dışarı atacak delibaş gibi geziyo yolda hmen geri döndük daha eve gelemeden araba servise girdi sol ön tekerde kaynak kalıntısı varmış 2 gün serviste kaldı...

yazık olmuş. bncede bu makine td 90.ne olursa olsun ben olsam kesinlikle servisde filan actırmam. yenisini isterim nasıl olsa plaka çıkmamış. benm başımada buna benzer bir olay geldi. tümosanda 10 saatydi motor içerden debraj kulanı kırmış motor bölenecek yaparız dediler bn kabul etmedim.. plaka çıkmamışdı. ya yenisi gedirirsiniz dedim yada bn tümosan almıyorum dedim hemen yenisini gedirdiler..

fabrika her arızalıyı fabrikaya alsa traktör çıkaramaz servis ne güne duruyor götürün kapısına bırakın sanki traktör newhollandın çağırır parka çektirir birde park parası verirsiniz.BEN OLSAM KAPISINA BIRAKIRIM LAFLARI BOŞ LAF TRAKTÖRÜN PLAKASINI TAKMAMIŞTIR ARKADAŞ BÜYÜK İHTİMALLE