2012 de aldigimiz deutz 65 traktör

Bu traktör şu an 100bin civarı olabilir ama geçen yıl 50-60 bindi ve 30-40 bin harcanmış çok ciddi bir sıkıntı az yaksa nolacak büyük söylemeyim kesinlikle kapıda tutmam böyle traktörü, biz hep ferguson kullanırız hiç böyle ciddi bir sorun yaşamadık böyle durumları gördükçe başka markaya geçmeye korkuyorum sanki en mantıklı johndereler gibi duruyor.

Bu traktör şu an 100bin civarı olabilir ama geçen yıl 50-60 bindi ve 30-40 bin harcanmış çok ciddi bir sıkıntı az yaksa nolacak büyük söylemeyim kesinlikle kapıda tutmam böyle traktörü, biz hep ferguson kullanırız hiç böyle ciddi bir sorun yaşamadık böyle durumları gördükçe başka markaya geçmeye korkuyorum sanki en mantıklı johndereler gibi duruyor.
Bir motorda hata olması diğer hepsini kapsamaz ve de madem hata vardı garantiden niye giderilmedi ben buna şaşırdım vede size göre insanlardan hırsız olanlar var kendiniz de hırsızsınız o zaman biraz mantıklı ve geniş düşünmek lazim

Deutz çok daha kaliteli konforlu frenler çok iyi boya kodunu bilemiyorum ama bence şöyle bir düşününce 40 bin harcadiysaniz zaten 2012 yılında bu traktör ne kadardı ya fiyat konusunda yanılıyorsunuz ya ustaniz sizi kandırıyor ya da düşük bir ihtimal de olsa size hatalı traktör denk gelmiş olabilir çünkü ilk kez sizden duyuyorum
Traktör hurdaya sat hanği kafaya hizmet ediyor sunuz ki git sıfır al oparayı Ustaya sanayiye yedirilmez. Paranıza yazık birde firen merkezinin tamir takımı var. Girenlere atf yerine giren hidroliği koyuyorsa ı o da dolayı fren pedalı boşa çıkıyor. Hidroliği boşaltınız. Bilginiz olsun

Traktör hurdaya sat hanği kafaya hizmet ediyor sunuz ki git sıfır al oparayı Ustaya sanayiye yedirilmez. Paranıza yazık birde firen merkezinin tamir takımı var. Girenlere atf yerine giren hidroliği koyuyorsa ı o da dolayı fren pedalı boşa çıkıyor. Hidroliği boşaltınız. Bilginiz olsun
Anlamadım sanırım sorunu yaşayan arkadaşa dediniz benim yorumumu kastetmişsiniz

O duzelmez hep öyle gider bunların frenler iyi hosta çok aşırı ısınınca boşa çıkma durumu oluyor 2,3 yıl önce dağdan odun indirirken kaç kişide oldu burda şişti boşa çıktı ölümle burun buruna hepsi sattı