Siz dediğiniz harcamayı serviste mi yaptırdınızBüyük ihtimal hatali geldi 50 bine sifir almiştik ama şüan 100 binde fiyati
Eski modellerin fren merkezlerinin hava alma işi çok uğraştırıcı, muhtemelen havasını tam alamıyordur.
Hocam merhabalar forumda birkaç konuda gördüğüm kadarıyla gerçekten çok bilgilisiniz hangi traktöru kullanıyorsunuz ve sizce 60-80 beygir aralığında en iyi traktör markası ve modeli nedirEski modellerin fren merkezlerinin hava alma işi çok uğraştırıcı, muhtemelen havasını tam alamıyordur.
Bir çok traktör kullandık , pahalı olan iyidir demekte doğru olmaz , her daim kapıda çalışan iyidir.Hocam merhabalar forumda birkaç konuda gördüğüm kadarıyla gerçekten çok bilgilisiniz hangi traktörü kullanıyorsunuz ve sizce 60-80 beygir aralığında en iyi traktör markası ve modeli nedir?
Hocam şöyle düzelteyim o zaman hangi traktöru önerirsinizBir çok traktör kullandık , pahalı olan iyidir demekte doğru olmaz , her daim kapıda çalışan iyidir.
Bulunduğunuz yerin sanayisini geziniz, her traktör her bölgede tutulmaz.Hocam şöyle düzelteyim o zaman hangi traktörü önerirsiniz
Bir motorda hata olması diğer hepsini kapsamaz ve de madem hata vardı garantiden niye giderilmedi ben buna şaşırdım vede size göre insanlardan hırsız olanlar var kendiniz de hırsızsınız o zaman biraz mantıklı ve geniş düşünmek lazimBu traktör şu an 100bin civarı olabilir ama geçen yıl 50-60 bindi ve 30-40 bin harcanmış çok ciddi bir sıkıntı az yaksa nolacak büyük söylemeyim kesinlikle kapıda tutmam böyle traktörü, biz hep ferguson kullanırız hiç böyle ciddi bir sorun yaşamadık böyle durumları gördükçe başka markaya geçmeye korkuyorum sanki en mantıklı johndereler gibi duruyor.
Bir motorda hata olması diğer hepsini kapsamaz ve de madem hata vardı garantiden niye giderilmedi ben buna şaşırdım vede size göre insanlardan hırsız olanlar var kendiniz de hırsızsınız o zaman biraz mantıklı ve geniş düşünmek lazim
Ben size neden hırsız diyeyim dediğimi anlamadınız hâlâ heraldeNe demek istiyosun kardeş sen bana hırsızmı diyosun.
Size demek istediğimi daha basit bir şekilde anlatmaya çalışayım bakın 1000 tane ürün arasından 1 tane hatalı çıkması 999 tanesinin de hatalı olduğu anlamına mı gelir bence arkadaş 35 40 bin konusunda yanılıyor gibime geliyorNe demek istiyosun kardeş sen bana hırsızmı diyosun.
Tt65 e masallah yag degisimi disinda 1 kurus harcamadimNew holland vs same ya da digerleri çoğusu ayni
TD 75 d daha 1000 saatte 6 ay falan önce bakıma girdi 10 bin in üstünde para yedi sadece tek bakımda traktörü de kesinlikle hor kullanmıyoruz saati de az zatenTt65 e masallah yag degisimi disinda 1 kurus harcamadim
10 bin TL para harcadık tek bakımda ama yinede Deutz gibi az yaksa seri olsa frenleri tutsa yine şükredeceğizTt65 e masallah yag degisimi disinda 1 kurus harcamadim
Traktör hurdaya sat hanği kafaya hizmet ediyor sunuz ki git sıfır al oparayı Ustaya sanayiye yedirilmez. Paranıza yazık birde firen merkezinin tamir takımı var. Girenlere atf yerine giren hidroliği koyuyorsa ı o da dolayı fren pedalı boşa çıkıyor. Hidroliği boşaltınız. Bilginiz olsunDeutz çok daha kaliteli konforlu frenler çok iyi boya kodunu bilemiyorum ama bence şöyle bir düşününce 40 bin harcadiysaniz zaten 2012 yılında bu traktör ne kadardı ya fiyat konusunda yanılıyorsunuz ya ustaniz sizi kandırıyor ya da düşük bir ihtimal de olsa size hatalı traktör denk gelmiş olabilir çünkü ilk kez sizden duyuyorum
Anlamadım sanırım sorunu yaşayan arkadaşa dediniz benim yorumumu kastetmişsinizTraktör hurdaya sat hanği kafaya hizmet ediyor sunuz ki git sıfır al oparayı Ustaya sanayiye yedirilmez. Paranıza yazık birde firen merkezinin tamir takımı var. Girenlere atf yerine giren hidroliği koyuyorsa ı o da dolayı fren pedalı boşa çıkıyor. Hidroliği boşaltınız. Bilginiz olsun
Aynen arkadaşımAnlamadım sanırım sorunu yaşayan arkadaşa dediniz benim yorumumu kastetmişsiniz