2011 havuç ekimi

Ynt: 2011 havuç ekimi

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
bereketli olsun ramazan abi güzel paylaşım
Kolay gelsin bereketli olsun Ramazan abi
aga bereketli olsun bol kazanc
sağolun arkadaşlar
topram bereketli olsun kolay gelsin ekim makineası gaspardomu
sağol toprağım evet gaspardo gecen yıl aldık
Kolay gelsin bereketli olsun Ramazan abi,bizim pancar gibi ekiyorsunuz aynı tm de yakışıklı çıkmış paylaşım için tşk.
sağol hacimmet araları açık biraz makineli söküme uygun bu şekilde sıralar yakın olursa makine ile söküm sıkıntılı oluyor
Ramazan abi sen ne yaptın yaw kaç kere girdiğini sayamadım:) peki abi bu yaptığın masrafları çıkınca para bırakıyo mu
6 defa girdim bu tarlaya toprak havuç için biraz zayıf boz toprak ama havuç olur özendik biraz :) masraf konusunda çiftcinin işi belli olmaz bazen az bazen normal kazanıyoruz Allah bereket versin
Güzel paylaşım. Bu TM ' nin çekmediği dert kalmadı. Hep çamurda traktör kuru toprağa hasret... Havuç tarlasıda güzel hazırlanmış. Bereketli olur inşallah...
sağol erkan bizim işler böyle alıştı zaten oda :D acızlanmıyor :D havuç tarlasını dik rotovatörle hazırladım arkasında merdane ile
ince tekerlı traktore kalın lastık taktıra bılıyormusunuz ??? bereketlı olsun abı......
sağol ince tekere kalın lastik takılmaz cantları ile birlikte değişiyor
Kolay gelsin Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın abi. . . Veysel uluağaç mı o çalan
sağol evet veysel uluağaç

bişey soracam bu ön kaportadaki boya bozulmalarını ne yapacağız bende de aynı problem var motor 3000 saatte ama sanki 20 yaşında gibi

k0lay gelsin ramazan...b0l kazançlar....tm nin b0yasımı döküldü banamı öyle geldi...basınçlı su ilemi yıkıy0rsun devamlı..
sağol ayhan abi boyaları çıkıyor yıkamayla alakası yok avrupa n h lerin boya kalitesini gösteriyor
kaça aldınız ve de kaç sıralı mısır pancar havuç için mi aldınız
gecen yıl 5 li 15 bin yeuro ya aldık havuç turp lahana vs vs ufak tohumları ekiyor pancar mısır gibi iri taneli tohumları ekmez
bişey soracam bu ön kaportadaki boya bozulmalarını ne yapacağız bende de aynı problem var motor 3000 saatte ama sanki 20 yaşında gibi
senin motor kaç model kaç serisi yapacak bişey var iyi bi boyacıya boyattırmak komple kaportayı
sağol