Sağol teşekkürler..DONAT_01 link=topic=48043.msg464502#msg464502 date=1320355310' Alıntı:Kolay gelsin,bereketli olsun
Sağol Çağrı, 3. kademe olduğunu alınca farkettim, ne anlama geldiği hakkımda pek bilgim yok. Kralın maşallahı var..Çağrı link=topic=48043.msg464520#msg464520 date=1320359183' Alıntı:Bereketli olsun abi,kralın orcinal kabini sök gitsin konfor orda Maşallah bu sene krallar yüz güldürdü,bizim ki de 100 dönüm yerin kazayağını çekti ekti halen içinde 10 litre kadar mazot kalmıştı oratlama böyle devam etti ekim döneminde şeytan kulağına kurşun Tohumluğun etiketinde de 3. kademe yazıyor,yanlış bilmiyorsam devletin verdiğinden sonra 2 hasat ürünü oluyor,genellikle 2. kademe tercih ediliyormuş dikkat edilmesi gereken nokta oymuş sertifikalı alırken,bu bilgi bana ait değil bir abimiz söylüyordu ama sözüne güvenilir birisi doğruluk payı yüksek yani.eğer forumda bilgisi olan arkadaş varsa açıklar biz de tam olarak aydınlanmış oluruz
mf_ford link=topic=48043.msg464582#msg464582 date=1320406674' Alıntı:kolay gelsin nail abi bereketli olsun.krallardan şikayetçisiniz galba
Sağolun teşekkürler, şikayet yok serdenişler var..cemalpaşa link=topic=48043.msg464589#msg464589 date=1320407384' Alıntı:kolay gelsın bereketli olsun.
allah güle güle ahsul etmeyı nasıp etsın.
Sağol Doğancan.doganbey1 link=topic=48043.msg464524#msg464524 date=1320360408' Alıntı:Nail abi Allah bereketini versin
Sağol teşekkürler, makina iğneli fıçı gibi her tarafı cıvata..nh_fıat link=topic=48043.msg464638#msg464638 date=1320418818' Alıntı:Kolay gelsin abi bereketli olsun. aman dkkat et makinaya bgday yada gübre dökerken cuvalı içine sıkıştırma zor çıkıyor
fotonun teknde 265 sanki arkası havada gibi geldi :S
bizde cumartesi günü ektk pehlivan aldık fbrkadan nerdeyse 2.lerden verceklerdi çaktık adam dedk sonra sonra eklmemişlerden verdi gübre olark toros 20 20 0 aldık çuvalı 55 tl birde ekmeden önce ne işlem yapıyorsunuz tarlaya ? biz tırmıklayıp ekiyorz sonra bida trmık çekiyorz
Sağol teşekkürler Erkan..alipasalierkan link=topic=48043.msg464678#msg464678 date=1320428744' Alıntı:Güzel paylaşım Nail abi. Bereketli olsun....
rençberçiftci link=topic=48043.msg465204#msg465204 date=1320604376' Alıntı:ALLAH bol kazançlar versin nail bey kolay gelsin.
enter link=topic=48043.msg465155#msg465155 date=1320583998' Alıntı:bereketli olsun nail abi ...
baglan33 link=topic=48043.msg464933#msg464933 date=1320476186' Alıntı:hayırlı olsun eline sağlık
Sağolun teşekkürler arkadaşlar, cümlemzin ürünü bol ve bereketli olsun..ramazanpullu link=topic=48043.msg464932#msg464932 date=1320475686' Alıntı:kolay gelsin nail abi bereketli olsun
Sağol cihan, nerde bitecek işler beyaw, ömür biter iş bitmez, dedem bitirememiş, onun dedeside bitirememiş..Chn_Ozce link=topic=48043.msg465157#msg465157 date=1320584668' Alıntı:kolay gelsin nail abi.işleri bitirdin heralde.biz daha mısırları kaldıramadık tarladan
Sağol Emre, evet arazimiz ona göre, biz İzmir güzergahında değiliz ama arazi yine dağ bayır..ranger link=topic=48043.msg465176#msg465176 date=1320595690' Alıntı:Kolay gelsin Nail abi kral ve yardımcısı iş başında dün İzmirden gelirken kütahyanın arazisinin bir kısmını gördüm de çok dağlık bayırlık yerler Allah kolaylık versin.Paylaşıma tşk.
Nasıl anlatsam bilemem, bizde taş fırına atarız. yani somun ekmek, kuzunede veya şimdiki elektrikli fırınlarda börek çözrek türü şeylerde yapılır. Unu kendimiz 3-4 valslı değirmenlerde öğütürüz, kolay kolay sanayi unu almam..Gerek 79, kıraç 66, Altay 2000, kutluk, tosunbey ( daha bu sene tanıştık) gibi beyaz buğdaylardan % 80 oranında, kırmızı taneli bezostia, kızıltan, demir 2000 gibi buğdaylardanda % 20 oranında karıştırırsak güzel un oluyor.. Kırmızı taneli buğdaydan un yaparsak pişen ekmekler koyu renkli olur, fazla beyaz olmaz.. Beyaz renkli tek çeşit buğday kullanırsak ekmekler çabuk kurur, hem fazla yumuşak olmaz.. Onun için beyaz buğdayların içine mutlaka 10/2 oranda kımızı buğday karıştırız..vale link=topic=48043.msg465207#msg465207 date=1320605041' Alıntı:nail abi ..biz bu tarafta yufka ekmek yaparız..sizin orada varmı bilmiyorum ,,eğer yapıyorsanız en iyi ekmeği olan buğday cinsi hangisi