2010 TARIM FUARI KONYA TÜMOSAN

Ynt: 2010 TARIM FUARI KONYA TÜMOSAN

ben dun ordaydım yanı ıkıncı gunu fuarın benım gordugum yenı modelıne degılde eskı tıplerıne yogun bır ılgı vardı camlrda yer kalmamıstı bılmem kıme satıldı yazısından aksaray bayııı benım yanımda 3 traktor sattı yaf artı ogrendıgıme gore ıkıncı elındede buyuk oranda yukselıs varmıs bılgınıse

tumosan neden konya dışında satmıyor.. bizim buralarda belediyelerin var sadece çifçide ben hiç raslamadım.. genellikle konya aksaray nigde karaman o civarda satılıyor bulunuyor.. doguda hiç tutulmadı.. hattat bile bi sürü traktör sattı burda.. tumosanın bayiside yok zaten.. adanadada ben çok rastlamadım.. satış politikaları bayi aglarımı eytersiz.. yoksa fabrika yakın diye sadece bölge halkı mı talep gösteriyor ? son zamanlarda baya ilerleme kayt etti inş.. yeni modern shutle lı şanzumanlı ve gelişmiş motorlu modelller üretmeye başlar biran önce..

sami ÖZKAN link=topic=30928.msg263227#msg263227 date=1269194086' Alıntı:
bir erkunt var 6 tümovar
motorcu link=topic=30928.msg263216#msg263216 date=1269191897' Alıntı:
trakyadada çok tutuldu bizim köyde 9 tane tümo 1 tane erkunt var

arkadaşlar ben erkuntla karşılaştırmadım dikkat ederseniz karşılaştırmakta hata olur çünkü erkunt 6yıllık bi fabrika tumosan en az 30 yıllık..yani neden direk erkuntla karşılaştırdınız anlamadım.. neyse ben genel olarak sordum ..ben konya ve civarı şehirlerde hep tumo gördüm.. trakyayı ve ege yi bilmiyorum.. dogu da ve guney de pek yok.. ama bunun aksine konya civarında iyi satılmış.. fuardada bunu gösteriyor.. diger fuarlarda böyle satış yaptıgını hatırlamıyorum.. konyada çok iyi..

yozgat sorgunda wanted nikli arkadasımız la gezdik baya galeri leri falan sadece bitane tumo vardı oda galerici burda gitmiyor konya tarafına gönderecem dedi.. orda satılır bizim burda gitmez dedi..

ceya023 link=topic=30928.msg263234#msg263234 date=1269194904' Alıntı:
arkadaşlar ben erkuntla karşılaştırmadım dikkat ederseniz karşılaştırmakta hata olur çünkü erkunt 6yıllık bi fabrika tumosan en az 30 yıllık..yani neden direk erkuntla karşılaştırdınız anlamadım.. neyse ben genel olarak sordum ..ben konya ve civarı şehirlerde hep tumo gördüm.. trakyayı ve ege yi bilmiyorum.. dogu da ve guney de pek yok.. ama bunun aksine konya civarında iyi satılmış.. fuardada bunu gösteriyor.. diger fuarlarda böyle satış yaptıgını hatırlamıyorum.. konyada çok iyi..

yozgat sorgunda wanted nikli arkadasımız la gezdik baya galeri leri falan sadece bitane tumo vardı oda galerici burda gitmiyor konya tarafına gönderecem dedi.. orda satılır bizim burda gitmez dedi..
dikkatini çekerım yalnız o 30 senede tumosan kac değişik marka traktorun altına kendı motorunu koydu bır arastır derım

kofalcalimuhammet link=topic=30928.msg263238#msg263238 date=1269195191' Alıntı:
dikkatini çekerım yalnız o 30 senede tumosan kac değişik marka traktorun altına kendı motorunu koydu bır arastır derım
arkadaşım ben bu konuda tumosanı yargılamıyorum ama nedense konuyu saptırıyosunuz.. bben neden sadece konya civarında cok tutulup diger bi çok bölgeye hiç girmedigini soruyorum .. merak ettigim bi konu ?

alipasalierkan link=topic=30928.msg262610#msg262610 date=1268940341' Alıntı:
Güzel paylaşım. Tümosan yine ana yurdunda bir piremiuer yaptı. Her sene Konya fuarında bir tanıtım yapıyorlar. Acaba Lpg ' li seriler ne zaman seri üretime geçecek? Bir bilgi alabildiniz mi? Yeni çıkan 105-80 ' de fuarda mevcutmuydu?
sanırım yoktu abi önümüzdeki sene çıkcak fln diyorlardı ama eminim yoktu

paylaşım için tşk ler,fuarın son günü itibariyle tümosan satılan toplam traktör sayısı 93 tü...güzel bir fuar oldu her yönüyle firma katılımı,ziyaretçi katılımı nedeniyle...seneye ki fuara trakkulupten geniş katılım bekliyoruz arkadaşlar :)

nt@hmet link=topic=30928.msg265266#msg265266 date=1270043915' Alıntı:
paylaşım için tşk ler,fuarın son günü itibariyle tümosan satılan toplam traktör sayısı 93 tü...güzel bir fuar oldu her yönüyle firma katılımı,ziyaretçi katılımı nedeniyle...seneye ki fuara trakkulupten geniş katılım bekliyoruz arkadaşlar :)

hay maşallah 100 ramak kalmış :) seneye yıne trakkulübü temsilen ben gelirim :D