2008 SEZONUNU KAPATTIK

Ynt: 2008 SEZONUNU KAPATTIK

çok kaliteli ve tümosana yakışır kareler sezonu kapatmışsın bi oh çekmişsindir paylaşım için tşkler...

KoR@Y link=topic=8077.msg85151#msg85151 date=1224080058' Alıntı:
çok kaliteli ve tümosana yakışır kareler sezonu kapatmışsın bi oh çekmişsindir paylaşım için tşkler...
teşekkür ederim koray kardeşim.valla oh açıkcası çektim çekmedim o arada bişey.hafta sonları gidip stres atıyoduk işte.neyse artık mart ayına.

-*M@L!CL!_€MR€*- link=topic=8077.msg86203#msg86203 date=1224411823' Alıntı:
Süper Fotolar Fatih emeklerine saglık..Tentesiz Tümosan fazla güzel olmuyor Tenteli daha yakışıklı...
teşekkürler emre yorum için.bencede tipsiz oluyo tentesiz...

güzel resimler...
Tümoya bizim 70-66nın kabininden taktır Hisarlar... çok manyax olur Tümosana... 5-6 milyar arası bişi heralde...

POYRAZLI SALİH link=topic=8077.msg87520#msg87520 date=1224709721' Alıntı:
güzel resimler...
Tümoya bizim 70-66nın kabininden taktır Hisarlar... çok manyax olur Tümosana... 5-6 milyar arası bişi heralde...
teşekkürler salih...
valla bende düşünüyorum artık bi kabin.

güzel resimler fatih eline sağlık senin iyi sezon kapanmış valla benim sezon hiç kapanmıyo bazen iyice bıkıyorum ilk yazın buğdağdı arpa sulamaları derken işlere kendimizi bi kaptırıyoz ekin orakları gelyo onlar bitiyo tarlaları ikiliyoz nohut orağı geliyo onu savuşturuyoz ayçiçek orağına giriyoz onlar bitiyo tohulara giriyoz ondan sonra tekrar sulamalar başlıyo şimdi biraz boşa çıktık gibi bi kar yağarsa biraz yatabilcez

tümosanda kabinsiz hele tentesiz hakikaten bi garip durmuş ben alıştım kabinli motora tenteli motor bi değişik geliyo şöför maali kabililerin içi sünger gibi bişeyden yapıyorlar baya rahat oluyo bide kabinlerin içi birazdaha geniş olsa daha iyi olcak tabi ama buna şükür

değişörenli link=topic=8077.msg99992#msg99992 date=1227531264' Alıntı:
güzel resimler fatih eline sağlık senin iyi sezon kapanmış valla benim sezon hiç kapanmıyo bazen iyice bıkıyorum ilk yazın buğdağdı arpa sulamaları derken işlere kendimizi bi kaptırıyoz ekin orakları gelyo onlar bitiyo tarlaları ikiliyoz nohut orağı geliyo onu savuşturuyoz ayçiçek orağına giriyoz onlar bitiyo tohulara giriyoz ondan sonra tekrar sulamalar başlıyo şimdi biraz boşa çıktık gibi bi kar yağarsa biraz yatabilcez
valla hela olsun değişörenli iyi çalışıyorsunuz.resim ve videolarını da inceledim.güzel işler çıkarmışınız.bizde okadar iş yokki yapalım...
değişörenli link=topic=8077.msg99993#msg99993 date=1227531726' Alıntı:
tümosanda kabinsiz hele tentesiz hakikaten bi garip durmuş ben alıştım kabinli motora tenteli motor bi değişik geliyo şöför maali kabililerin içi sünger gibi bişeyden yapıyorlar baya rahat oluyo bide kabinlerin içi birazdaha geniş olsa daha iyi olcak tabi ama buna şükür
ben tenteli de kabinli de kullandım ikisine de alıştım.ama kabinli tabiki daha bi güzel duruyo.inşallah bi kaç seneye kadar bunada bi kabin düşünüyoruz.tentesiz de çok tipsiz oldu :)

yorum için teşekkürler...

Çok güzel resimler fatih eline sağlık...

ayrıca tümosan tentesiz daha güzel oldu bence, bi de insanın traktörünü böle değişik şekillerde görebilmesi güzel oluyo, mesela ben tl90a yı kabinsiz veya egzossuz görmek isterdim nasıl olacak acaba merak ediyorum, egzos gene bişe de kabini sökme imkanım yok.. şu ana kadar en fazla ağırlıksız halini görebildim :D
..

Holland link=topic=8077.msg155973#msg155973 date=1234886172' Alıntı:
Çok güzel resimler fatih eline sağlık...

ayrıca tümosan tentesiz daha güzel oldu bence, bi de insanın traktörünü böle değişik şekillerde görebilmesi güzel oluyo, mesela ben tl90a yı kabinsiz veya egzossuz görmek isterdim nasıl olacak acaba merak ediyorum, egzos gene bişe de kabini sökme imkanım yok.. şu ana kadar en fazla ağırlıksız halini görebildim :D
..
valla gerçekten çok değişiğine gidiyor insanın.baya garip oluyor.böyle tentesiz haliyle bi çarşıya gittim.millet ters ters bakıyo :)
martta gübre atalım ilk işim tenteyi takmak :)