2 trilyon paranız olsa ,ticari amaçlı neyapardınız..

Ynt: 2 trilyon paranız olsa ,ticari amaçlı neyapardınız..

umutmalkoc link=topic=53612.msg813033#msg813033 date=1387482523' Alıntı:
konu kışın açıldığı için böyle hehalde yazın harmanda olsa ilk biçerdöver gelirdi akla :)

Ha ha biz çiftçiler mevsimine göre dert yanıyoruz desenize yazın kahvede biçerdöverciyle kanlı bıçaklı olunur masa masa kaçılır kışında kahvede ver ordan bi 52 :)

dustero link=topic=53612.msg813042#msg813042 date=1387483108' Alıntı:
Ha ha biz çiftçiler mevsimine göre dert yanıyoruz desenize yazın kahvede biçerdöverciyle kanlı bıçaklı olunur masa masa kaçılır kışında kahvede ver ordan bi 52 :)
aynen mevsime göre.geçen bir abi diyor yazın ben kahvehanede biçercinin yanına oturuyorum şimdide o benim yanıma yanıma oturuyor diyor :)

dustero link=topic=53612.msg813042#msg813042 date=1387483108' Alıntı:

Biçerciyle sıkıntımız yok ta 2-3 gün sıra bekleyip te dayının çıkıp şurayı da alıversin demesi yok mu, ona tamam diyorsun, e şurası da, bura da vardı derken makina 3-4 günde köye gelmiyor hava şartları sıkıntılı biçtiği yerlerin balyası kalkacak başına durmasan sıra kaçıp gidiyor, her biçerci yol uzak diye gitmiyor, makine yeni burda çalışmaz diye gelmiyor kimi onlar haklı kimi biz ama milletimizin sıra beklemeyi öğrenmesi lazm. Biçerciyi değil de kardeşini bıçaklayan oldu burda.