5 binli rakamları duyunca (en dusuk 5 bin ) 7 diyende var koyuldum işe. Yan kapakları sabit yapacağım sadece buğday da kullanıyoruz. 2500 e boya dahil halledecek gibiyim. Sabah 9 gibi başladım bu hale geldi .Devamı önümuzdeki haftaya nasipse
Eskiden yeni yapmasını bende seviyorum, arka köşelere direk yapmalısın .lastikleride gözden geçirmelisin , miyadı dolmuştur onların.5 binli rakamları duyunca (en dusuk 5 bin ) 7 diyende var koyuldum işe. Yan kapakları sabit yapacağım sadece buğday da kullanıyoruz. 2500 e boya dahil halledecek gibiyim. Sabah 9 gibi başladım bu hale geldi .Devamı önümuzdeki haftaya nasipse
Abi lastiklerde aldım degisecek 1 lira devamı haftaya abi direk koyacam .Eskiden yeni yapmasını bende seviyorum, arka köşelere direk yapmalısın .lastikleride gözden geçirmelisin , miyadı dolmuştur onların.
Abi hafta ici alacam anti pas + boya varmi tavsiyen.Kolay gelsin hangi tür boya kullanıyon?
Ben normal yağlı boya ile boyadım römorku 3 yıl falan oldu az soldu. Benimde boya konusunda çok bilgim yok ama akrilik almayı düşünüyorum mibzer+tanker+tesfiye küreğini boyuyacam.Abi hafta ici alacam anti pas + boya varmi tavsiyen.
Boyayı Kaç kilo alsam yeter ?Ben normal yağlı boya ile boyadım römorku 3 yıl falan oldu az soldu. Benimde boya konusunda çok bilgim yok ama akrilik almayı düşünüyorum mibzer+tanker+tesfiye küreğini boyuyacam.
Sade dış kapak ve ilave ise 2 kilo yeter ben 4 tekerli dışarıdan kapaklar ve ilave boyadım 3 kilo gitti. İçide 1.5 kilo gri yedi. Şase çürük ve boya ihtiyacı yoktu sadece jantları boyadımBoyayı Kaç kilo alsam yeter ?
Bu konuyu hortlatmazsam olmaz.
Bu römork ne oldu? Son hali de olsa konuda şahane olurdu.