Hayırlı uğurlu olsun [emoji4]
Katlamasız sipariş verdik 26lı potinger var bizde onunla ölçüleri birebir tutuyor onunla yolda sorun yaşamıyoruz
Hayırlı uğurlu olsun [emoji4]
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Maşallah güle güle kullan.tarla tatbikatlarını merakla bekliyoruz.
Hayırlı olsun tiller sürülmüş toprağı havalandırmak için mi kullanılıyor ?
Bizdeki 17âli 3.35m dıştan dışa, geniş olmasın diye şaseyi olabildiğince daralttık. 23âlü katlanınca 2.65m geliyor. Karayolunu çok kullanmayacaksanız 19âluda gider.
Maşallah . bol kazançlar getire.
Bu biçimde hazır almadan dahamı hesaplıya geldi.
Ayakları nerden ve ne kadara aldınız bağlantı parçalarıyla beraberMerhaba arkadaşlar. Yeni traktör aldığımız için ekipman parkurunda yenileme gerekiyordu, mevcut tillerimizde eskimişti. Piyasadaki üreticileri gezdik fakat profil aksamı olsun çatı olsun bana zayıf geldi. Bende güvendiğim bir ustaya takımları yaptırmaya karar verdim. Eski tilleride elden sattım. Malzemesi benden olmak kaydı ile ustayla anlaştık. Yaklaşık 10 gün imalatı sürdü, teslimat bugündü. Benim için ömürlük takımlar oldu. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlısı olsun.
hayırlı olsun Mustafa Abi çok sağlam duruyorlar , umarım hitch Kategorilerini hesaba katmışsınızdır. eurozappa ayağın tanesi ne kadar?
19lu iÅ geniÅliÄi 3.30 dıÅtan dıÅa 3.52 Aysanâın sitesinde rakamlar bu Åekilde kara yolunu nerdeyse hiç kullanmıcam köy içi hariç siz çok karayolunu kullanıyorsunuz galiba bizim köy baya sapa yerde kalıyor
Ayakları nerden ve ne kadara aldınız bağlantı parçalarıyla beraber
Hayırlı olsun maşallah usta iyi iş çıkarmış
Bizde 25 li merdaneli Aysan marka aldık daha teslim almadık ama inş şase sağlam gelir[emoji28]