(16.11.2008- 21.13_ yeni link) Trakkulup & Kurtuluş Çiftliği - Data Dosyası

Ynt: arkadaslar buyrun benım data dosyası

bende de indi ama benim data dosyasınla değiştirdiğimde arkadaşın data dosyasındaki yamalar gelmiyor sadece harita değişiyorgeri kalan her şey aynı yardımcı olursanız sevinirim

arkadaslar sorunsuz ındırıp kuran ve suan oynıyan arkadaslar var ben bu datayı bulamadım heralde sildim suan baska bı mapte oynuorum farklı yamalarla elımden bısı gelse yapıcam ama data dosyası elımde deıl.

Arkadaşlar, 1 kişi upload edip 20 kişi onu indirmeye çalışmasın. Herkes işin ucundan tutsun, sapasağlam indiren 3 tane arkadaş daha upload etsin, linkleri buraya koysun indireceklere kolaylık olsun. Hemen indirip kaçmayın. :) Nasıl ki indirince mutlu olduysanız, upload edin başkalarını da mutlu edin.

Evet Mustafa abiye katılıyorum indirenlerden birkaç kişi daha upload ederse çok güzel olur şimdiden teşekkürler.

bende ındırdım ama oyun acılmıyo
ne yapcam

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=8826.msg95539#msg95539 date=1226505212' Alıntı:
Arkadaşlar, 1 kişi upload edip 20 kişi onu indirmeye çalışmasın. Herkes işin ucundan tutsun, sapasağlam indiren 3 tane arkadaş daha upload etsin, linkleri buraya koysun indireceklere kolaylık olsun. Hemen indirip kaçmayın. :) Nasıl ki indirince mutlu olduysanız, upload edin başkalarını da mutlu edin.
ben yarın ilk işim upload edicem merak etmeyim biz kaan abiyle denedik ama ben yarın tekrar denicem

ya beklıorum beklıorum bı turlu ındıremedım ben bu yamayı delırcem sımdı ufaktan doktorum gelsın:D

Ynt: Trakkulup & Kurtuluş Çiftliği - Data Dosyası

ya indirdim fakat rardan çıkartırken hata veriyo crc hatası dosya bozuk falan diyo ve çıkınca 170mb lik dosya 103 mb ye düşüyo

bnde indirdim crc hatası veriyor nolur abi bu data osyasının çok istiyorum bi çözüm bulsan

suan tekrar upload edıorum 22.00 da en gec yenı lınkı verıcem. olur olmaz bılemem ben dun geceden beri ugrasıyorum. inş olur

Ynt: (16.11.2008- 21.13_ yeni link) Trakkulup & Kurtuluş Çiftliği - Data Dosyası

arkadaşlar yeni linki koydum 3. upload oldu umarım calısır artık.

Ynt: (16.11.2008- 21.13_ yeni link) Trakkulup & Kurtuluş Çiftliği - Data Dosyası

İndirdim ve kurdum sorunsuz %100 calısıyo arkadaslar.

ya abi bnde kurdum ama oyun yükleniyor lütfen bekleyin derken oyundan atıyor nolur bi yardım edin

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt