Ynt: 14 Tonluk/İkiz Dingil Römork
Güzel römork güle güle kullanın
Güzel römork güle güle kullanın
UÖZKAN.77 link=topic=72963.msg851434#msg851434 date=1393097335' Alıntı:İsmail abi bizde İLK defa önümüze halat bağladık 5 ton su vardı ve balon lastikler çamurda bi anda kayboldu.. ya römorku açıp çatalla paletli suları indirecektim.. yada şaseye gizli 3 ' er metrelik merdivenleri çıkarıp lastiklerin önüne atacaktım.. ama çamur diz boyu adım atamak bile zor.. işini yaptığımız üniversitenin 0 km CAT 444 ' ünü çağırdık..
O kadar Casenin yaptığını Zetor + Cat Kazıcı Yükleyici yaptı
Kubilay önde kepçe de var.. kepçenin ucundan römorkun sonuna kısa dorse bi tır kadarız şaka değil..
Yılmaz.. usta özellikle hafriyata, taşa toprağa.. hatta 10 tonluk Hidromeği taşımaya göre yaptı..
Ömer kardeşim.. 2 damper eşzamanlı çalışmazsa sıkıntı olabilir.. 2 masraf.. emin ol 17-18 tona kadar rölantide zınk diye kalkıyo.. çok dengeli ve 4 kademe..
Bu tandemleri herkese ısrarla tavsiye ederim.. daha güzeli sizlerin olsun..
Evet Abi Denge Kolu da Olur Ama Bazen O Da Yaramıyor, Yine Devriliyor En Güzeli Çift Lift Bence...YUSUFTUYLUOGLU link=topic=72963.msg851453#msg851453 date=1393098148' Alıntı:ömer o ortaya bi dil gibi bişey yapıyorlar damper kalktıkça dengede tutuyor oda olabilir bence..
haklısın ama fren sistemide iyiymiş ben olsam kullanırım korkudanUÖZKAN.77 link=topic=72963.msg851478#msg851478 date=1393099801' Alıntı:öndeki dingilde hava tüpü var.. Lütfu ustanın fotoya dikkat et treyler hava hortumları var sarı-kırmızı.. onları zetorun arkadaki hava çıkışlarına takıyon.. biri tüpü dolduruyo.. diğeri sen motorda frene bastığın an.. aynı miktar ve zamanda o dingili frenliyo.. kısaca tır freni..
Eğer yağlı olsa.. hem zamanlama aynı olmayabilir, hemde fern miktarı aynı olmayabilir.. en sağlıklısı bu havalı sistem..
Lakin bikaç kez merak edip kullandık sonra sök tak üşeniyo inasan.. o yüzden diyom iş makinası/tarım makinası/arazi aracı olabildiğince sade olmalı.. hatta en sadesi/en işlevseli en iyidir.. zaten malum asıl fren düşük vitesdir, frenleme sonra gelir..
ömer ben kendi römorkuma sonradan lift attım o dediğimiz orta dil yok bazen ağırlık bir tarafa yığılmış oluyor valla o taraf taa yeri öpüp kalkıyor çift taraflı lift olsa dediğin gibi sorun olmazdı ..omerfarukkoc link=topic=72963.msg851482#msg851482 date=1393100010' Alıntı:Evet Abi Denge Kolu da Olur Ama Bazen O Da Yaramıyor, Yine Devriliyor En Güzeli Çift Lift Bence...
UÖZKAN.77 link=topic=72963.msg852223#msg852223 date=1393219091' Alıntı:bi ufak ayrıntı daha.. tüm ilaveleri rastgele istediğin yere pimsiz tak, yerini aramaya gerek yok.. hepsi aynı ve sürgülü..