120 Hp'lik Erkunt'a İsim Bulalım

Ynt: 120 Hp'lik Erkunt'a İsim Bulalım

jrkeag3 link=topic=72587.msg842772#msg842772 date=1391809239' Alıntı:
arabalardada 240 ibre var hangı otoyolda 240 la gıtmek serbest sana soruom bana boş boş konusma

biraz önceki konuda lütfen yaşınıza göre bir üslup takınıp yorum yapın demiştim...fakat okuduğunuzdan bile şüpheliyim...
hem kavga etmesin kimse diyorsun hemde karşındakine boş boş konuşma diyorsun...

Arkadaslar zaten erkunt un isim yarismasinda 3 isim bulunmustu kiymet hasmet ve hikmet buyuk ihtimal hikmet olacaktir kudret daha once ciktigi icin kudretten devam ettiler hikmet i sona sakladilar

arabalardada 240 ibre var hangı otoyolda 240 la gıtmek serbest sana soruom bana boş boş konusma
üslubuna biraz daha dikkat et lütfen,tartışma çıkartacak mesajlardan kaçınalım.

Konu bi kaç saatte 4 sayfa olmuş!

Bizim bu hediye Erkunt işini kimse ciddiye almamıştır inşallah..

Alan varsa durum sakat :D

senin yorumlarını okudukça tümosann nickli üye vardı o aklıma geliyor

sevselerde sevmeselerde erkunt artık gönüllere girmiş...herkes yerden vursada öve öve bitiremeselerde ..artık erkunt hem kalbe,hem göze,hem kapıya,hem tarlaya,hem galeri önlerinde yerini çoktan almış...

daha taksitleri ödemeden bir yenisi çıkar buna ne para ,ne tarla ,ne mahsül,ne de ÖMÜR dayanır....

zenginlere laf yok zaten...yeni çıkan veya çıkacaklar da zengine hitab eden özellikte zaten...
alt gurup dar gelirli e serileri
orta gurup lüks seriler zf
zengin gurup deutuz zf

isimler galiba bulunmuştu ama yanılmıyorsam...

Erkuntun en beğendim yönü çıkardığı tüm modellerin ismini türkçe vermesi 120 hp ye ben gayret diyorum

köylü link=topic=72587.msg842922#msg842922 date=1391847895' Alıntı:
sevselerde sevmeselerde erkunt artık gönüllere girmiş...herkes yerden vursada öve öve bitiremeselerde ..artık erkunt hem kalbe,hem göze,hem kapıya,hem tarlaya,hem galeri önlerinde yerini çoktan almış...

daha taksitleri ödemeden bir yenisi çıkar buna ne para ,ne tarla ,ne mahsül,ne de ÖMÜR dayanır....

zenginlere laf yok zaten...yeni çıkan veya çıkacaklar da zengine hitab eden özellikte zaten...
alt gurup dar gelirli e serileri
orta gurup lüks seriler zf
zengin gurup deutuz zf

isimler galiba bulunmuştu ama yanılmıyorsam...

yeni isim HİKMET o kesin. meyveli ağacı taşlarlar yazan yazana Erkunta helal güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s

:D Adamların topladığı motorun yarısı yurt dışından ithal geliyo birtek kendi dökümlerini döküyorlar onun için onlarda sıkıntı yok çıkartı çıkartıveriyorlar,bencede bu serinin adı hikmet,şevket v.s gibi olabilir deutz motorlu olacağı için iyi olacağını tahmin ediyorum,:D mf nin geçmişinimi kopya geçiyorlar ne phantoma özendiyseler zuha-*-s... eminim ki konfor bakımından yine göz boyayacak bi tasarım yapacaklardır.