Abi aldım bakalım evde denedim kovadan su aldırarak baya basıyor pazartesi ilac yaparken deneyeceğim bakalım ...Sintine pompası diye geçiyor saatte 1100 galon kapasite iş görür
Abi aldım bakalım evde denedim kovadan su aldırarak baya basıyor pazartesi ilac yaparken deneyeceğim bakalım ...Sintine pompası diye geçiyor saatte 1100 galon kapasite iş görür
Abi köyü felan bırak herşey kapında kendinin olacak. Bnim kapının önünde 5 hplik 2 inç dalğıç var. Valla 800 litreyi 4 5 dk dolduruyo. Basınçlı yıkamaya gerek yok bi hortum takıyom herşeyi yıka acayip bişey [emoji23]Bizim köy malesef gercekten cahil bu sene köyun kuyusuna dalgic alalim iki dakika sürmez dedim bana gülüyorlar elleme perisan olsun bende onlara inat obur sene tankeri yenileyim de kuyudan dalgicla dolduracagim tarladan hic gelmeyecegim köye dalga gecenlere inat )
Tarlaya girebiliyormusunuz ben daha yürürken kendim batıyorum ilaç su anda çok zor senin makinen için yeterli olacaktır pompa geçen yıl bende düşündüm sonradan vazgeçtim şimdi 1 tonluk depolardan dusunuyorumAbi aldım bakalım evde denedim kovadan su aldırarak baya basıyor pazartesi ilac yaparken deneyeceğim bakalım ...
Tarlaya girebiliyormusunuz ben daha yürürken kendim batıyorum ilaç su anda çok zor senin makinen için yeterli olacaktır pompa geçen yıl bende düşündüm sonradan vazgeçtim şimdi 1 tonluk depolardan dusunuyorum
Bu güzelmiş , nerden ve kaça temin edebiliriz?
Buzdolabı motoru nasıl basacak ?Bu konu biraz daha aktifleşsin benim mazot doldurduğum pompa yandı yine almadık bu sefer ustalara soruyorum felan buzdolabı motoru felan olur dıyorlar net anlayan birisi yok mu
Bende anlayamadım usta galıba kompresör zannetti yaşlıydı galibaBuzdolabı motoru nasıl basacak ?
12 voltla çalışan 6 7 metreye basan dalgıçlar var ancak büyük oldukları için varil veya bidon kapağından içeri sokamazsin.Bende anlayamadım usta galıba kompresör zannetti yaşlıydı galiba
Abi içine girenler yanıyor şu hortumu sokup dışarıda kalanlar ıyı de pahalı bir türlü iyisini bulamadık geçen sizlere anlattıktan sonra bir tane daha aldım bunda da hemen ben yaktım kendi hatamdan oldu12 voltla çalışan 6 7 metreye basan dalgıçlar var ancak büyük oldukları için varil veya bidon kapağından içeri sokamazsin.