Sağol ufuk abi teşekkür ederimBereketli olsun , güzel çıkmış
Teşekkür ederim bicimi kabinsiz traktorla yada cama kotuma yapıp bicmeyi düsünyom heryerde taş yok sadice 3 4 dekar yerde varMaşallah. Yabancı ot da yok görünen.
Tarla taşlı , biçme makinası çadırı vardır umarım, yoksa traktörde cam kalmaz.
Ben de kalın kümes telinden sağ taraf ve arkaya kapatıyorum. Makinenin taslarini ön tarafını çok az yukarı ayarlayinca taşları havaya fırlatıyor, yerde sağa sola fırlatıyor. Yonca bi tık yüksek biciliyor ama taş topaç bicmekten iyi.Teşekkür ederim bicimi kabinsiz traktorla yada cama kotuma yapıp bicmeyi düsünyom heryerde taş yok sadice 3 4 dekar yerde var
Yoncayı zaten 10 cm gibi yüksek biçmek kurumasını kolaylaştırır yere yapışma yapmazBen de kalın kümes telinden sağ taraf ve arkaya kapatıyorum. Makinenin taslarini ön tarafını çok az yukarı ayarlayinca taşları havaya fırlatıyor, yerde sağa sola fırlatıyor. Yonca bi tık yüksek biciliyor ama taş topaç bicmekten iyi.
Balya makinasımı cemal abi?Sağol kardeşim bana bitane makina lazim temmuz sonu ağustos gibi karpuz sezon sonu niyetim var adapazarına gelicem sen anlarsin bana bi makina nasipse bakalim
Niyet var gibi ama kararsizimBalya makinasımı cemal abi?
20 balya ortalama iyi verim benceBenim yonca abi yükseklik bele kadar bu sene ilk biçim bakalım 3 dönüm yerden 65 70 balya olması lazımEkli dosyayı görüntüle 37628Ekli dosyayı görüntüle 37629
Sağolasın kardeşimMaşallah guzel olmuş cemal abi
2 ay önce paksan 3 ipli ot balya makinasi 2018 model 10 bin balya yapmis boya kokusu uzerinde 40 bine vardi kacirdik şuan sattimi satmadimi bilmiyom ama niyet etsem bile almaya en az 2 ay sonraBi makina var abi yakın bi abimde 2017 model karataş marka satıyor
Sağol abi teşekkür ederimMaşallah, nazar değmesin, eline sağlık. Oldukça güzel görünüyor.
Sağolasın abiMasallah massllah cema guzel duruyor yonca