Çok kurutmuşsun.3 dekardan 60 balya aldım. kuruya biçmek sakıncalı çok zor kuruyor. slajlık ekimi çok guzel olur. tekrar biçim yukseklığıne geldiğinde hayvanlara otlatacağım.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok kurutmuşsun.3 dekardan 60 balya aldım. kuruya biçmek sakıncalı çok zor kuruyor. slajlık ekimi çok guzel olur. tekrar biçim yukseklığıne geldiğinde hayvanlara otlatacağım.
Biçimden sonra gübre iyi olur deniyor satış sitesindeİkinci yıl tekrar büyümeye başladı, havalar yeni düzelmeye başladı 10 güne daha iyi görünecek. Gübre kullanmayacağım bakalım Nasıl olacak.
Biçimden sonra gübre iyi olur deniyor satış sitesinde
Bu bitkinin çok yıllık olanı da var dı. Araştırdın mı hiçBu sene biçim yapmayacağım buzağılaya otlatacağım. Ekim sırasında kullanılan Güner kullanımına karşıyım en azından kendi bölgem için. Yağışlar düzenli olduğu için bitkiler stres yaşamıyor.Kar gideli 10 gün oldu biraz seyrek görünüyor ama güneş gördükçe toparlar.
Seninkinin maşallahı var ben foto paylaşmaya utanıyorumBu sene biçim yapmayacağım buzağılaya otlatacağım. Ekim sırasında kullanılan Güner kullanımına karşıyım en azından kendi bölgem için. Yağışlar düzenli olduğu için bitkiler stres yaşamıyor.Kar gideli 10 gün oldu biraz seyrek görünüyor ama güneş gördükçe toparlar.
Bu bitkinin çok yıllık olanı da var dı. Araştırdın mı hiç
Seninkinin maşallahı var ben foto paylaşmaya utanıyorum
Aynen bölge farklıBölge farkı olabilir.
Otlatılmaya en müsaiti bence çok yıllık olanDeneme olduğu için fazla araştırmadım, otu tanımak amaçlı ekim yaptım.slaj veya kurutmak değilde otlatılması tarafındanım.
Otlatılmaya en müsaiti bence çok yıllık olan
Ben torunoğlu tohumdan almıştım carambamix seninkinin aynısı nerdeyse. Oradaki site de 5 yıllık iki çeşit vardı şimdi varmı bilmiyorumOlabilir çok yıllık olan Hakkı'nda Bilgin yok araştırmam gerek.
Ben torunoğlu tohumdan almıştım carambamix seninkinin aynısı nerdeyse. Oradaki site de 5 yıllık iki çeşit vardı şimdi varmı bilmiyorum
Ben seneler önce 17 tlden almıştım mixiBende aynı firmadan aldım. Mix olan fiyat biraz pahalıydı bu yüzden tek yıllık almıştım.
Ben seneler önce 17 tlden almıştım mixi
bu ikinci yıl kendiliginden gelişen miRyegrass SİNOP susuz gübresiz yaklaşık 150 cm
https://youtu.be/mkYjWaV_LL8