100 yada 110 HP arası 2019 ile 2023 model arası traktör önerebilir misiniz?

600 bin nakit var kalanı kredili olarak almayı planlıyorum. Aydın'da pamuk ve buğday ekimi yapıyoruz 3 yılda bir pamuk yerine mısır ekliyoruz. 100 veya 110 HP arası beni başka traktöre muhtaç etmeyecek satarken beni zorlamiyacak bir traktör önerebilir misiniz?

Massey ile John Deere farklı klasmanda işte bütçe izin vermiyor gelir gideri düşünüyorum yaptığı işlerde aynı olunca benim için daha düşük fiyattaki traktörlere yöneliyorum mecburen nasipse deutz 6120 alıcam artık sıra bekliyorum şuan için gelirleri düşününce deli para valla traktör hakkımızda hayırlısı olsun
Deutzun 6120 die bir modeli var mı

Deutzun 6120 die bir modeli var mı
Google a yaz 6120c diye çıkıyor faz4 final motor var ikinci el pek satan yok o segmenti alan ömürlük diye alıyor o tarz motoru olan traktörleri daha ne traktörler varda ortalama olarak bizim çiftçimiz görmüyor o traktörleri sayılı çiftçiler alıyor avrupadan ordan burdan imkan olsa da alsa her çiftçi kullansa