10 İl-Toplulastırma Kararı

Hacı Mehmet abi, hemen sondaj yaptır ruhsatlı
Daha garanti olsun dersen hem sondaj yaptır hem üzerine bişey yap aynı yerinde kalır tarlan, hatta başka yerden o tarlanın yanına başka tarlada getire bilirsin
Bilğiler icin teşekkürler İzzet bey.
Derin kuyu sondaj işine niyetim var ama bizim yörede su oranı aşırı tuzlu ,içme suyumuz bile 30 km uzaktaki bi köyden geliyor.
Bakalım hayırlısı ,şuan için bizim yörede zaten tapulaştırma işlemiyle ilgili bir çalışma yok zaten

Guzel diyorsun arkadasmda zaten suan benjm en kucuk tarlalarm 40-50 dekar bana bu toplulastirma olursa 400-500 dekar lik araziler verilecek Allah gostermesin saglik sikintisi oldu paran yok bu 400 dekari alacak insan cikmaz .

tüm tarlalar 1 parçada toplanamıyor..

yaklaşık olarak parça sayısı yarıya yada 1/3 e duser..

en buyuk parsel 100 dekar civarı olur yerine göre..

TARLAM.gif
Ya tarlanın etrafında bitişik tarla yok ise böyle tarlayı da elinden alıp değiştirebilirler mi?
Bu tarlayı bahçe gibi kullanmayı düşünüyorum. Lütfen düşüncelerinizi merak ediyorum.

baska yeriniz yoksa oylece size kalır.. buyuk ihtimal

etrafta baska birinin cok sayıda yeri varsa.. sizinde baska yerlerde yeriniz varsa.. burayı en yakın komsunuza verebilirler..

sen zaten hayır diyecen de bari tarlayı kullanma ne bilgileniyorduk hemen siyaseti sokuyosunuz işin içine

Tabi ki hayır diyeceğim. Yukarıda olabilecek haksızlıklardan bahsedilmiş.Bu toplulaştırma işi ben ve benim gibi bir çok insanı mağdur edecekse Hayır,hayır,hayır.
Ayrıca siyaset hayatın ta kendisidir. Sosyal, sınıfsal, ekonomik, ekolojik sorunlara nasıl çözüm bulacağız.

Tabi ki hayır diyeceğim. Yukarıda olabilecek haksızlıklardan bahsedilmiş.Bu toplulaştırma işi ben ve benim gibi bir çok insanı mağdur edecekse Hayır,hayır,hayır.
Ayrıca siyaset hayatın ta kendisidir. Sosyal, sınıfsal, ekonomik, ekolojik sorunlara nasıl çözüm bulacağız.
ben diyorum ki çok bilğilendirici bir konu ve ilğiyle takip ediyorum keza hiçkimseninde mağdur olmasını istemem vede arazi toplulaştırılmasının da bu ülke tarımının kurtuluşu olduğunu düşünüyorum.siyasete girip bu güzel konunun boşa gitmesini istemem

ben diyorum ki çok bilğilendirici bir konu ve ilğiyle takip ediyorum keza hiçkimseninde mağdur olmasını istemem vede arazi toplulaştırılmasının da bu ülke tarımının kurtuluşu olduğunu düşünüyorum.siyasete girip bu güzel konunun boşa gitmesini istemem

haklısın bilgi edinmek ve ona göre öngörüyle tavır almak için iyi anlaşılması gereken bir konu ama bizler demokrasiyi özümsemiş sorgulayan örgütlü bir toplum olmadığımız için en doğru uygulamaların bile boku çıkıyor.

Tapuları almadan yolları kumlattırmayın.Yolları açtırıp kumlattırırsanız yapılacak bir şey kalmaz.Gelen görevlilere hiçbirşekilde imza vermeyin.Görevlilere de sakın inanmayın.

Tapuları almadan yolları kumlattırmayın.Yolları açtırıp kumlattırırsanız yapılacak bir şey kalmaz.Gelen görevlilere hiçbirşekilde imza vermeyin.Görevlilere de sakın inanmayın.

Bizim burada iknci askı bile çıkmadan greyderlerle ekili arazilere yol açtılar. Böyle yapabilirler mi? Savcılığa ihbar etsek bir şey çıkar mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bizim burada iknci askı bile çıkmadan greyderlerle ekili arazilere yol açtılar. Böyle yapabilirler mi? Savcılığa ihbar etsek bir şey çıkar mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Cikmistir da siz gormemissinizdir aga bey oyle birsey olamaz hem gunah hem de devlet oyle kuralsiz is yapmaz sen kendini mukame et bence :) yol calismalari yazlik ekim ile kislik ekim arasinda yapilir diye adamlarin tuzugunde var ne diysun sen

Bir şekilde, istemediğin durumlar tekrar tekrar çalışılarak,kabul edebileceğiniz hale getiriliyor,biliyorum,korkmayin