Hayirli isler bol kazanclar allah kolaylik versin
Hiç sulamadım.Yağışlar çok iyidi..Suludaki arpayı kaç defa suladınız
Bereketli olsun kardeşim.Ramata demi bu arpada.Verim ne kadar aldın.Ben balyaları bağlattım 27-28 kg balyalar 150 dekar yerden 1400 balya aldım.
Bereketli olsun kardeşim.Ramata demi bu arpada.Verim ne kadar aldın.Ben balyaları bağlattım 27-28 kg balyalar 150 dekar yerden 1400 balya aldım.
sertifikalı ramata arpa tohumu nerden bulabilirim acaba[/
daha cikmamistir sertifikali tohumlar niyetim kendimden olan arpalari ekmek satarken 0.90 kr alirken 2tl her sene kucuk bir arazime sifir tohum ekip cikan mahsulu bir sene sonraki donemde ekerim
Selamın aleyküm. Bu siteye nasıl fotoğraf yukluye bilirim. Yardımcı olun lutfen
Bugün hasadı bitirdim.Kıraç yerlerden 430 kg ortalama var.Sulak arazilerde 720 kilo ile 650 arası verim aldım.Allah bereket versin herkezin hasadı bereketli olsun..
sertifikalı ramata arpa tohumu nerden bulabilirim acaba
Yatma olmuyor mu herkes öle diyor
Çok yağması önemli değil.Başak kırma çok oluyor hasad gecikince.Birde diğer arpalara göre erken oluyor kuş sorunu oluyor.Balakalım hayırlısı.Aklımda olan 6 sıralı Marmara tohumun alman orjinli scarpia.Birazdaha geç başak çıkarır ramatadan.Tohum çok güzel bizde haziran girdimi biçim başlar eski arpadan 10gun geriden gelisim gidiyor ama verim güzel tesekur ederim başka cins dönerseniz paylaşırsanız bizde faydalanıriz iklim olarak aynı gibi ama sizin oralar taban ve yağmur çok yağıyor heralde
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.